AFP/EPH / AFP
PARTY S DJECOM

CRVENO JOJ DOBRO STOJI Vojvotkinja Catherine u božićnom duhu

Vojvotkinja od Cambridgea razveselila je djecu stigavši na božićni party u dječji centar Anna Freud u Londonu, gdje je još jednom pokazala zašto je omiljena članica kraljevske obitelji.

Vojvotkinja Catherine (33) zabavljala se s djecom, pomagala im u sastavljanju božićnog kolaža pa čak i zasvirala hit We Will Rock You na bubnjevima. Supruga princa Williama sprijateljila se i s jednim dječakom koji joj je na kraju zabave poklonio lančić s privjeskom bubnjeva, a najviše ga je oduševilo što Vojvotkinja navija za nogometni klub Chelsea kao i on.

Catherine, Duchess of Cambridge attends the Anna Freud Centre Family School Christmas Party at the Anna Freud Centre on December 15, 2015 in London. The Duchess joined groups of families in festive activities designed to help pupils reflect on the positive progress in their social relationships and communication skills.  
AFP PHOTO / POOL / Chris Jackson
AFP/EPH / AFP

FOTO: AFP/EPH

Popularna Vojvotkinja na božićni je party stigla u crvenoj haljini modne kuće Alexander McQueen što je bilo već treći put da ju je odabrala za neko događanje – vojvotkinja Catherine, poznata po “recikliranju” stylinga, tu je haljinu prvi put odjenula 2012. godine za proslavu dijamantskog jubileja kraljice Elizabete II. te 2014. godine za party u Buckinghamskoj palači.

Prije odlaska, Vojvotkinja je s djecom i roditeljima zapjevala We Wish You A Merry Christmas, a kako je izgledao božićni party provjerite u fotogaleriji !

Linker
26. travanj 2024 07:53