Sipa/Cropix / SIPA
SRETNA OBITELJ

Courteney Cox oduševila buduću svekrvu

Courteney Cox (50) za vrijeme nedavnog posjeta Irskoj, rodnom kraju svoga zaručnika Johnnyja McDaida (38), oduševila je buduću svekrvu.

Pauline McDaid izjavila je kako je oduševljena uspješnom glumicom koja ju je posjetila za vrijeme proslave 38. rođendana njenoga sina Johnnyja McDaida.

– Svi ju obožavamo i za vrijeme boravka osjećala se kao kod kuće – rekla je Pauline te dodala kako je Johnny bio jako sretan i ponosan što je mogao svojoj odabranici pokazati gdje je odrastao te ju upoznati s ljudima koji su mu bliski.

Umirovljena profesorica umjetnosti također je izjavila kako se Courteney savršeno uklopila u njihovu svakodnevnicu i stil života.

– Željela je vrijeme provesti poput svih naših posjetitelja, u laganoj šetnji i šopingu – rekla je buduća svekrva te dodala kako je uspješna glumica čak pokupila i neke lokalne fraze i naglasak.

Pauline je također izjavila kako je desetogodišnja kćer Coco, koju Courteney ima iz braka s Davidom Arquetteom (42), također uživala u posjeti i druženju na otvorenome.

Linker
26. travanj 2024 08:40