Screenshot
NIJE MOGLA IZDRŽATI

Courteney Cox: Kći mi je umalo upropastila zaruke

Američka glumica, koja se nedavno zaručila sa svojim partnerom, Johnnyjem McDaidom (38), članom benda Snow Patrol, gostujući u showu Jimmyja Kimmela otkrila je anegdotu vezanu za prosidbu i stav koji ima prema razlici u godinama.

Simpatična Courteney Cox (50) ispričala je kako je Johnny prije prosidbe zamolio njenu desetogodišnju kći Coco da mu u tome pomogne. Iako je djevojčica rado pristala, umalo je cijelo iznenađenje upropastila.

– Te večeri okupili smo se kod Jennifer Aniston, Cocoine krsne kume, kako bismo proslavili njen deseti rođendan – započela je priču Courteney i rekla kako je sam početak krenuo neželjenim smjerom.

– Plan je bio da krenu s odbrojavanjem i kad dođu do broja jedan, Johnny je trebao kleknuti i pitati Želiš li se udati za mene, a Coco je trebala ponoviti Želiš li se udati za njega – ispričala je glumica.

– Međutim, Coco nije mogla dočekati odbrojavanje pa su njih dvoje cijelo vrijeme diskutirali, a meni ništa nije bilo jasno – otkrila je svom domaćinu slavna glumica.

– Srećom, sve je završilo jako lijepo – zaključila je Courteney i dodala kako je jedno vrijeme bila zabrinuta zbog velike razlike u godinama između nje i budućeg supruga.

– Znam kako izgleda život rock zvijezde i bojala sam se jer je stalno okružen mladim djevojkama u kratkim suknjama – priznala je Courteney i dodala kako je na kraju shvatila da se nema čega bojati.

– Iako sam mislila kako ću na njegovim koncertima izgledati poput bake, zapravo sam najčešće, doslovno, u najkraćoj suknji – kroz smijeh je ispričala slavna glumica.

Lajkajte našu novu Facebook stranicu !

Linker
19. travanj 2024 17:54