SAVRŠENI PAR

Coco: Ja sam iz Srbije; Ice-T: Šuti, ubit će te

Američki reper i glumac Ice-T (53), koji je na televizijskom festivalu u Monte Carlu promovirao novu sezonu serijala “Zakon i red: Odjel za žrtve”, na intervju za Gloriju došao je sa suprugom Nicole Coco Austin (32), bivšom misicom i Playboyevom djevojkom, koja je posljednjih godina postala internetska zvijezda te na twitteru ima­ više od 200 tisuća obožavatelja.

U svijetu zabave rijetke su skla­dne i dugovječne veze poput njihove. Kada su se vjenčali, na Silvestrovo 2005., zlobnici su tvrdili da će im se brak raspasti do Nove godine: glazbenik je iza sebe već imao jedan neuspješan brak i niz afera, a ni Coco nije izgledala kao pojam idealne supruge. No, oni su i danas nerazdvojni. Na početku razgovora Coco nam je rekla da je njezina baka rođena u Srbiji.

– Vi ste iz Hrvatske? Znate li da sam ja iz Srbije? – upitala je Coco, a Ice-T joj je odmah u šali rekao:

– Šuti! Ubit će te.

Široki osmijeh na njegovom licu pokazivao je da se samo dobro šali, ali odmah je pojasnio i otkuda zna za Domovinski rat.

– Sredinom devedesetih nastupio sam u Hrvatskoj. Tada se rat još osjećao u zraku pa sam bio zabrinut jer sam u Zagreb dolazio nakon Beograda i nisam znao što će me dočekati. Kad smo prelazili granicu, mogle su se vidjeti srušene kuće. No, iznenadio sam se kad sam vidio da su u publici isti ljudi. Zato ni sad ne razumijem zašto ste ratovali. U svakom slučaju, drago mi je da je sada kod vas mir – prisjetio se Ice-T svojeg boravka u Hrvatskoj.

Josip Jurčić­

Pročitali ste skraćenu verziju intervju. Cijeli intervju s bračnim parom Coco i Ice-T pročitajte u tiskanom izdanju Glorije (br. 848) ili se pretplatite na PDF izdanje

­

Linker
19. travanj 2024 22:57