Sipa/Cropix
ODGOVORNA I DISCIPLINIRANA

Cindy Crawford otkrila tajnu dobrog izgleda i svoj dnevni jelovnik

Cindy Crawford (48) i danas slovi kao jedna od najljepših žena na svijetu. Zdrav i prirodan izgled, osim dobrim genima, lijepa manekenka duguje i discipliniranom životu, zdravim navikama i odgovornom ponašanju prema svome tijelu.

Cindy je nedavno otkrila kako dobru liniju duguje tjelovježbi koju nije promijenila već posljednjih 20 godina, a ona se sastoji od osnovnih vježbi kao što su čučnjevi, iskoraci i vježbe sa slobodnim utezima. Osim toga jednom tjedno pješači s prijateljicama, a vikendom s obitelji vozi bicikl.

Što se prehrane tiče, bivša manekenka kaže kako za doručak obožava smoothije, posebice sljedeći recept za koji kaže da je tako osvježavajući i ukusan zahvaljujući neobičnoj kombinaciji metvice, čokolade i smrznute banane.

Sastojci:

šalica bademovog mlijeka pola smrznute banane šalica sirovog špinata 1/4 šalice svježeg lišća metvice šaka listića čokolade

Svi sastojci se pomiješaju u blenderu i ukusan smoothie, kaže Cindy, spremna je za konzumaciju.

– Za ručak najčešće jedem salatu od piletine – izjavila je lijepa brineta i dodala kako se kroz dan uistinu zdravo hrani, a u vrijeme večere samo želi uživati s obitelji i opustiti se.

– Okruglice od purećeg mljevenog mesa s povrćem i salatom su nam vrlo često na večernjem jelovniku – izjavila je Cindy i zaključila kako svaku subotu navečer obitelj uživa u pizzi, a jedino čemu ne može odoljeti je čokolada i svaki dan mora pojesti barem komadić.

Linker
19. travanj 2024 13:44