SAM ILI NE

Chris Brown i Rihanna opet su par?

Pravu istinu o svojim osjećajima prema Rihanni (24) američki rapper Chris Brown (23) odlučio je objaviti u video uratku koji ostavlja malo dvojbe o njihovoj povezanosti. Nakon što je u kolovozu pjevačica s Barbadosa otkrila u intervjuu s Oprah Winfrey kako je upravo on “ljubav mog života”, Brown je ovim putem odlučio objaviti nešto vrlo slično.

Protekli tjedan američki mediji objavili su brojne izvještaje o njihovim zajedničkim izlascima u New Yorku, pa i informacije o Brownu koji je viđen na izlasku iz Rihanninog hotela Gansevoort dan nakon što su primijećeni zajedno u noćnom klubu Griffin. Sve to imalo je direktan utjecaj na njegovu vezu s Karrueche Tran.

– Odlučio sam opet biti sam kako bi se koncentrirao na svoju karijeru. Puno volim Karrueche, ali ne želim ju vidjeti povrijeđenu zbog mojeg prijateljstva s Rihannom – ispričao je Brown za HollywoodLife.com .

Priče o obnovljenoj vezi podupiru i tweetovi samih aktera, a ponajviše Brownov video, u kojem kontemplira “kako je moguće voljeti dvije osobe istovremeno”. Snimke prikazuju Rihannu i Browna kako se grle u noćnom klubu.

Brown napad na Rihannu 2009. nju je poslao u bolnicu, a njemu zaradio odredbu o nepribiližavanju.

Linker
19. travanj 2024 19:12