NOVA ŠANSA

Cheryl Cole oprostila mužu preljubniku

Samo devet mjeseci nakon što su se razveli, Ashley Cole (30) najavio je da se namjerava ponovno oženiti s bivšom suprugom, pjevačicom Cheryl Cole (28). Ta vijest nije izazvala toliki šok kao kad se razotkrilo da su već tri mjeseca u vezi budući da je iza njih bio prilično mučan i medijski vrlo eksponiran razvod, izazvan nevjerom engleskog reprezentativca i igrača londonskog Chelseaja, piše Jutarnji list.

– Ponovno ću se oženiti sa Cheryl, i to oboje želimo – rekao je prijateljima Ashley netom nakon proslave 28. rođendana pjevačice grupe Girls Aloud.

Već na samom partyju bilo je jasno da Ashley i Cheryl svoju obnovljenu romansu ne žele skrivati od javnosti. Bez puno suzdržavanja ljubili su se pred prijateljima, obitelji i Cherylinim kolegama iz showa ‘X-Factor’, što ni najmanje nije oduševilo njezinu majku Joan koja očito bivšem zetu ne može tako lako oprostiti grijehe iz prošlosti. Joan je, prema pisanju Daily Maila, zbog tog pomirenja čak pala u depresiju. No, par navodno ne može dočekati da im se životi vrate na zajednički kolosijek i već rade na proširenju obitelji.

– Cheryl i Ashley ponovno su zajedno jer žele dijete i ne mogu živjeti jedno bez drugog. Cheryl se vratila doma i oni nikad nisu bili sretniji. Ashley je dobio natrag svoju suprugu i ovaj je put namjerava zadržati.

– Naučio je na svojim pogreškama, svjestan je što je učinio i obećao je Cheryl da će se promijeniti – otkrio je neimenovani izvor Daily Mirroru. Inače, par se počeo viđati nakon što se Cheryl razboljela na showu ‘X-Factor’, a i prije toga su često kontaktirali te se viđali u kući njegova brata Mattyja.

Izvorni tekst pročitajte u Jutarnjem listu.

Linker
26. travanj 2024 19:54