PROMJENA SPOLA

Chastity konačno postala Chaz Bono

Chaz Bono (40), sin slavnog pjevačkog para Sonnya i Cher,otkrio je kako konačno uživa u plodovima koje ubire nakon dugotrajne i bolne promjene spola kojoj se nakon godina odlučivanja, podvrgao u ožujku prošle godine.

-To je zapravo proces koji je trajao cijelo desetljeće. Prije sam imao problema s ovisnošću, a kad sam se otrijeznio 2004. shvatilo sam da je promjena spola pravi put za mene – otkrio je u intervjuu za show Entertainment Tonight, Chaz, koji se prije zvao Chastity. Opisao je fizičke promjene koje su uslijedile.

– Glas mi se spustio za nekoliko oktava. Salo se pravilnije rasporedilo, povećana mi je mišićna masa i narasli su mi seksualni apetiti – kaže Chaz, koji je konačno u sebi i fizički alterirao muškarca godinama zarobljenog u ženskom tijelu.

– Oduvijek sam se osjećao kao muško, još od najranijeg djetinjstva. Ništa na meni nije bilo ženstveno. Smatram da je spol nešto smješteno između ušiju a ne među nogama. To sam otkrio ranih 90-ih. Bio je samo mukotrpan proces u kojem sam uspio priznati samom sebi da moram poduzeti nešto u vezi promjene.Pomislio sam: sad ili nikad! Još uvijek sam dovoljno mlad da se osjećam energično i da uživam u životu te da dočekam starost kao ispunjeni – muškarac.

Linker
18. travanj 2024 08:14