EKSKLUZIVNO

Charlize Theron za GLAM: Šerbedžija me oduševio janjetinom

U novom broju luksuznog magazina GloriaGLAM, koji je na kioscima od 4. travnja, možete pročitati ekskluzivni intervju s holivudskom glumicom Charlize Theron , zvijezdom filmova “Snjeguljica i lovac” te “Prometej”. Južnoafrička ljepotica u razgovoru je otkrila da je u djetinjstvu bila izuzetno ružna i nikada joj nisu čitali bajke, zašto se još osjeća kao pupoljak i da se ne boji usporedbi s Julijom Roberts, ali se i prisjetila svojih druženja s prijateljem Radom Šerbedžijom .

– Uh, to je bilo prekrasno! Rade je u dvorištu svoje kuće u Los Angelesu ispekao janjetinu koja me naprosto oduševila. On stvarno zna kuhati. Lizala sam prste i nakon njegove ribe, jednom drugom prigodom. Imam dosta prijatelja iz Hrvatske. Zasad znam samo reći “kako si“, no nadam se da će se to uskoro promijeniti i da ću imati priliku doći u Hrvatsku – kazala je Charlize Theron za GlorijuGLAM.

Uz intervju s oskarovkom Charlize Theron, u novom broju GlorijeGLAM pronađite i razgovor s Dougom Pittom, mlađim bratom holivudskog ljepotana Brada Pitta , ali i sve detalje o ljetnom nakitu, novim tretmanima za savršene obline, izbor najljepših ljetnih haljina, torbi, sandala i naočala te još niz intrigantnih tema na 238 stranica.

Također, uz svaki kupljeni primjerak GloriaGLAM i aqua vam daruju trendi pamučnu traku za kosu.

Linker
17. travanj 2024 12:04