HUMANITARKA

Charlize Theron za 140 tisuća dolara poljubila ženu

Oscarom ovjenčana glumica Charlize Theron, po uzoru na pjesmu Katy Perry, nedavno je pred brojnim auditorijem poljubila djevojku.

No, taj poljubac nije bio ni najmanje jeftin jer ga je slavna glumica naplatila čak 140.000 dolara, a seksi predstava i zarada otišle su zajedno u humanitarne svrhe. Cijeli je show bio “namješten” u sklopu humanitarne večere u San Franciscu na kojoj se prikupljao novac za Zakladu OneXOne, organizaciju koja pomaže djeci s teškoćama u razvoju.

Theron se popela na pozornicu kako bi održala aukciju za put u Afriku sljedeće godine, u koji su uključene i ulaznice za Svjetsko nogometno prvenstvo te susret s velikim mirotvorcem i dobitnikom Nobelove nagrade Nelsonom Mandelom. Dražba je stala na “sitnih” 37.000 dolara, što je glumicu razljutilo pa je odlučila malo začiniti ponudu obećavši muškarcu iz publike koji ponudi 130.000 dolara sedam sekundi dug poljubac.

Hrabra i očito seksualnim opredjeljenjem neopterećena žena iz publike digla je iznos za još 10.000, ali za 140.000 dolara tražila je poljubac dug 20 sekundi i dobila ga. Naime, za poljubac 34-godišnje glumice podrijetlom iz Južne Afrike žena iz publike nadmetala se s gotovo jednako zagrijanim muškarcem koji ipak nije bio spreman ponuditi dodatnih 5000 dolara i do kraja života pričati kako se ljubio s Charlize Theron.

Zaklada OneXOne popularna je među slavnima pa je u posljednjoj sezoni serije “Entourage“ glumac Matt Damon, koji je glumio sam sebe, nagovarao filmsku zvijezdu Vinnieja Chasea, kojega glumi Adrian Grenier, da donira novac toj zakladi.

Marija Lokas / Jutarnji list

Linker
23. travanj 2024 00:24