USPONI I PADOVI

Charlize Theron: Sreća je precijenjena

Razlaz sa irskim glumcem Stuartom Townsendom (39) teško je pogodio južnoafričku glumicu Charlize Theron (36), koja danas priznaje da je prošla kroz depresiju i krizu prihvaćanja da je bez partnera.

– Bila sam u ozbiljnim vezama od devetnaeste godine i sada sam prvi put u životu sama. Morala sam se vraški potruditi da se ponovno otkrijem i bilo je teško. Ja sam osoba kojoj je najudobnije u vezi – izjavila je Theron za Daily Mirror.

Svoju vezu sa Townsendom opisala je praktički kao brak bez papira, pa se svojski trudila da ju održi, dodaje glumica. No znak da je potpuno raskrstila sa njim je prodaja njihove zajedničke vile u Malibuu.

– Mislim da je sreća precijenjena. Ne poznajem svijet u kojem se može biti sretan cijelo vrijeme. Život je pun uspona i padova – opisuje Theron svoje dojmove. Daleko je dogurala od odrastanja u gradiću Benoni u Južnoj Africi, s deset pasa i kozom koju je zvala Bok. Godinama je govorila svijetu da je njen otac alkoholičar umro u prometnoj nesreći 1991. godine, no kasnije se ispostavilo da ga je u samoobrani ubila glumičina majka Gerda, a Charlize je tada imala samo 15 godina.

– Ne prođe dan da ne pomislim kako sam imala sreće i koliko se glumaca trudi bezuspješno – kaže dobitnica Oscara za glavnu ulogu u filmu “Čudovište”.

– Naučila sam rano da je humor stvarno najbolji način da prođete kroz teška vremena – zaključila je glumica.

Linker
26. travanj 2024 10:34