NIJE JOJ MRSKO

Charlize Theron: Obožavam mijenjati pelene

Južnoafrička oskarovka Charlize Theron (36) potpuno se predala majčinskim dužnostima, iako nije zanemarila ni karijeru. Usvojivši u siječnju, nakon dvije godine mukotrpnih pravnih formalnosti, devet dana starog dječaka Jacksona, ljepotica je brzo morala pohvatati konce, a za sada se čini da se za mališana brine toliko revno da uživa i u onome što roditeljima i nije uvijek najdraže.

– Toliko volim mijenjati pelene da stojim na raspolaganju i drugim bebama. Tako sam vješta da ih i u snu mogu promijeniti – preporučila se zanosna plavuša.

Charlize se usavršila tijekom putovanja po cijelom svijetu, na kojima promovira svoje posljednje filmove “Prometej” i “Snjeguljica i lovac” te na koja vodi i Jacksona.

– Znam promijeniti japansku, španjolsku, englesku i njemačku pelenu. Postala sam pravi ekspert – kaže glumica, koja savjete o majčinstvu, ali i o životu općenito, zahvaljuje prije svega majci Gerdi, s kojom je vrlo bliska.

Majčin odgoj Charlize namjerava ponuditi i svome sinu.

– Iznad svega sam joj zahvalna što me odgojila da uvijek budem svoja. Podučila me nezavisnosti i samopouzdanju. Voljela bih da se moj sin upravo tako osjeća, da sam otkrije što mu svijet nudi – objašnjava Charlize, koja usprkos profesionalnim i majčinskim obavezama još uvijek pronalazi vremena i za opuštanje.

U slobodno vrijeme tako je se može vidjeti uz ringove slobodne borbe, pa je u Las Vegasu prošle subote popratila i UFC 146, na kojem je u krvavoj borbi uživala odjevena u crnu kombinaciju. Ranije istoga dana večerala je s prijateljima u restoranu Spago, “davivši” se u rakovima, pizzi s pršutom i tuni sashimi.

Linker
25. travanj 2024 14:24