/ © Terry Richardson/Pictures as c
ISKRENO O SEBI

Charlize Theron: Mnoge žene ne bi željele imati životni stil poput moga

Charlize Theron (38) izgleda vrlo zanosno na naslovnici magazina Esquire. Odjevena u jednodijelni kupaći kostim i s frizurom inspiriranom Marilyn Monroe zrači samopouzdanjem i seksipilom.

Lijepa Charlize za magazin je izjavila kako mnoge žene ne bi željele imati životni stil kakav ima ona.

– Sigurna sam da mnogi aspekti moga života ne bi odgovarali većini žena mojih godina – rekla je glumica za magazin te pojasnila kako činjenica da ima 38 godina i još uvijek nije u braku, mnogim ženama nije prihvatljiva.

/ © Terry Richardson/Pictures as c

Međutim, iako nije udana, Charlize je već neko vrijeme u sretnoj vezi s glumcem Seanom Pennom (53).

– Jedno vrijeme je bilo lijepo biti solo, a sada je lijepo imati nekoga – rekla je samozatajna glumica te dodala kako nije očekivala ljubav:

– Ako imate otvoreno srce i ako dopustite, ljubav će se jednostavno dogoditi. To se ne planira, a dogodi se kada se najmanje nadate – izjavila je lijepa oskarovka.

Slavni par uskoro će ostvariti i poslovnu suradnju – filmski projekt The Last Face koji će režirati Sean, a uz Charlize glumit će i Javier Bardem (45) i Adèle Exarchopoulos (20).

Sean Penn and Charlize Theron were on hand for the comedy premiere of How The West Was Won.  Sean wore a sharp suit while Charlize went with a sleeveless dress, in Westwood, on Thursday, May 15, 2014 X17online.com
JLP / Maciel-Nichole/X17online.com

Foto: JLP

Uz glumačke angažmane, Charlize je i majka dvogodišnjeg Jacksona te u intervjuu kaže kako je oduvijek znala da će posvojiti dijete i jedva je čekala da joj se taj san ostvari.

U najnovijem filmu koji slavna glumica promovira, vestern komediju A Million Ways to Die in the West, kaže kako uopće nije smiješna:

– Nisam smiješna u filmu jer to nije moj posao! Ja jednostavno ne radim komedije – zaključila je Charlize.

Foto: Screenshot

Linker
18. travanj 2024 09:52