AFP/Cropix
VRLO STABILNA VEZA

Charlize Theron i Seana Penna više ništa ne može razdvojiti

Američki glumac i glumica rodom iz Južnoafričke Republike postali su nerazdvojan par – uz to što zajedno žive i odgajaju njenog dvogodišnjeg sina Jacksona, par ne ne skriva ni od javnosti pa se tako u zadnje vrijeme i česti javno eksponiraju.

Na premijeri filma The Gunman u Londonu Charlize Theron (39) bila je pratnja i podrška Seanu Pennu (54) na crvenom tepihu gdje je par izazvao velike ovacije i potvrdio svoj status jednog od najzanimljivijih showbizz parova.

Njihova veza od početka je zanimljiva medijima jer su kolege glumci dugi niz godina bili prijatelji i onda su se odjednom naglo zbližili, a glumac poznat po svojoj divljoj, čak i nasilnoj naravi, uz Charlize se potpuno smirio, odrekao oružja koje mu je bilo velika strast te se u potpunosti posvetio humanitanom radu.

Sean se u nešto više od godine dana koliko je s glumicom posebno zbližio i s njenim posvojenim sinom Jacksonom kojeg će i sam posvojiti, a sve su glasnija šaputanja da će par jedno drugome uskoro izreći i sudbonosno ‘da’.

Prema riječima njihovih prijatelja, sada je njhova veza toliko stabilna da ih više ništa ne može razdvojiti.

Pogledajte fotogaleriju!

Linker
20. travanj 2024 01:31