TATA SE VRATIO

Charlie Sheen spašava svoju djecu od majke narkomanke

Problemi s drogom Brooke Mueller (34), bivše supruge glumca Charlieja Sheena (46) i majke njihovih dvogodišnjih blizanaca, ponovno su ju doveli pred sud, zbog čega postoji mogućnost da skrb o njihovoj djeci preuzme poznati otac. Zato je Sheen skratio svoj posjet Kolumbiji, gdje je istraživao lokacije za svoj novi, neimenovani film, te se odmah vratio u SAD.

Prema izvorima portala Radar Online , glumac priprema svoju vilu za duži boravak sinova Boba i Maxa, jer smatra da Brooke treba dugotrajnu rehabilitaciju u trajanju od najmanje devet mjeseci. Ona je ljetos završila 45-dnevni program odvikavanja, koji joj očigledno nije uspio iskorijeniti potrebu za drogom.

No, iako je njihov brak raskinut nakon Sheenovih nasilnih ispada na Božić 2009. godine, holivudska zvijezda sada ne traži promjenu skrbi nad djecom u svoju korist, navodi Radar Online pozivajući se na izvor blizak obitelji. Sheen je uplatio i jamčevinu od 11.000 dolara kako bi Brooke izašla iz pritvora.

– Charlie neće pred sudom tražiti promjenu skrbi jer je zabrinut za Brooke i smatra da je ozbiljno bolesna, te da joj jedino dugotrajno liječenje može pomoći – izjavio je spomenuti izvor. Odluku o liječenju mora donijeti sama Brooke, no ona to odbija jer ne želi biti dugo odvojena od svoje djece. Što god odlučili, problematičnim bišim supružnicima u odgajanju djece će i dalje pomagati njezini roditelji.

Linker
28. travanj 2024 11:03