BEBA NA PUTU

Channing Tatum - najseksipilniji muškarac postat će otac

Američki glumac, najseksipilniji muškarac na svijetu u izboru magazina People, Channing Tatum (32) nizu uspjeha dodat će onaj najvažniji – on i supruga, također glumica, Jenna Dewan-Tatum (32) postat će roditelji.

Skladno građeni Channing, koji se proslavio plesnim filmovima “Step Up” i “21 Jump Street” i ‘Čarobni Mike’, nije krio da par planira dijete.

-Spreman sam za djecu, mislim da je i ona spremna. Prvo mi na pamet pada brojka tri, ali bit će dovoljno i jedno za početak, samo da je zdravo. Nama dečkima je lako, ja bih imao i petnaestero, ali Jenna će mi vjerojatno reći da si nađem drugu ženu za takvo što – šalio se glumac.

Tatum je rođen u Alabami i u mladosti je nastupao kao striper, da bi se u gornji dom šoubiznisa otisnuo nastupom u spotu pjesme “She Bangs” Rickyja Martina. Pored plesnih filmova uspjele uloge ostvario je u “Dragi Johne” i “G. I. Joe”. U slobodno vrijeme bavi se kiparenjem, čitanjem i citiranjem Edgara Allana Poea te masiranjem Jenne, koju je upoznao je na snimanju filma ‘Step Up’, a u braku su od 2009.

Linker
19. travanj 2024 19:38