ZA SVE UKUSE

Channing Tatum je najzgodniji muškarac na svijetu

Glumac Channing Tatum (32) izabran je za najseksipilnijeg muškarca 2012. godine u renomiranom natječaju časopisa People koji se takvom selekcijom bavi već dugi niz godina. Besprijekorno građeni Channing, koji se proslavio plesnim filmovima “Step Up” i “21 Jump Street”, a trenutno ga gledamo u “Čarobnom Mikeu”, bio je oduševljen vijestima koje je primio kupajući svoje pse.

– Najprije sam pomislio da se netko samnom šali – skromno je rekao.

Channing, nažalost, nije na “slobodnom tržištu” jer je od 2009. oženjen za Jennu Dewan-Tatum (31), kolegicu iz filma “Step Up”. Suprugu je vijest također iznenadila, ali je brzo prihvatila novu Channingovu titulu kojom ga sada ponosno zove.

Tatum je rođen u Alabami i u mladosti je nastupao kao striper , da bi se u gornji dom šoubiznisa otisnuo nastupom u spotu pjesme “She Bangs” Rickyja Martina. Pored plesnih filmova uspjele uloge ostvario je u “Dragi Johne” i “G. I. Joe”. U slobodno vrijeme bavi se kiparenjem, čitanjem i citiranjem Edgara Allana Poea te masiranjem Jenne s kojom se uskoro nada imati djecu.

– Prvo mi na pamet pada brojka tri, ali bit će dovoljno i jedno za početak, samo da je zdravo. Nama dečkima je lako, ja bih imao i petnaestero, ali Jenna će mi vjerojatno reći da si nađem drugu ženu za takvo što – smije se naočiti glumac, koji usprkos skladu svojih 88 kilograma svakodnevno intenzivno trenira.

– Kad ne treniram postanem okrugao i mekan, a volim se kretati i biti fit – objašnjava.

Supruga, pak, ističe Channingovu nježnu stranu.

– Ljudi ga poznaju kao seksi i zabavnog, ali ne znaju kako je ustvari duboko emocionalan i otvoren prema duhovnosti. Svijetom hoda sa srcem na dlanu, pa je ono što kod njega vidite točno ono što ćete i dobiti – zaključila je sretnica Jenna.

Tatum je na tronu najseksipilnijeg muškarca naslijedio Bradleyja Coopera.

Linker
24. travanj 2024 12:56