DVOSTRUKA SREĆA

Celine Dion rodila blizance

Kanadska pjevačica Celine Dion (42) rodila je u subotu u bolnici na Floridi dva dječačića. Blizanci su na svijet došli carskim rezom, budući da su trudnoća i porod bili rizični.

– Kao savjetnik i osoba od povjerenja Celine i Renea, čast mi je u njihovo ime objaviti da je u 11.11 i 11.12 Celine rodila dva zdrava dječačiča. Ovo nije kraj, već početak dva nova života – stoji u službenoj izjavi doktora Ronalda Ackermana, ginekologa pjevačice već 12 godina.

O imenima dječaka par se još nije izjasnio. Celine Dion i njezin suprug i menadžer Rene Angelil (68) imaju devetogodišnjeg sina Renea-Charlesa, koji je, kao i njegova braća blizanci, začet medicinski potpomognutom oplodnjom. Pjevačica to nikad nije skrivala, štoviše, javnost je bila dobro upoznata s borbom koju par prolazi da ponovno postanu roditelji – ova trudnoća rezultat je njihovog šestog pokušaja in-vitro oplodnje.

Sretni roditelji i prije poroda bili su sigurni da neće trebati kolijevke.

– Jednako kao i s Rene-Charlesom, spavat će s nama u krevetu prvih godinu dana jer želimo da su blizu nas. Srećom, imamo veliki krevet – izjavila je Celine Dion za Paris Match.

Linker
12. travanj 2024 15:40