Sipa/Cropix / SIPA
U 74. GODINI

Celine Dion objavila da joj je suprug preminuo: Hrabro se borio do kraja

Pjevačica čiji se suprug više od 15 godina borio s rakom grla, potvrdila je kako je njen René preminuo nakon duge i hrabre borbe.

Celine Dion (47) objavila je na svom Twitter profilu da je René Angélil preminuo u 74. godini u njhovom domu u Las Vegasu te da moli za privatnost u ovim teškim trenucima. Glazbenom menadžeru rak je prvi puta dijagnosticiran 1998., a 2013., odstranjen mu je tumor nakon čega se njegovo stanje samo pogoršavalo.

Pjevačica je s glazbenim menadžerom u braku provela 22 godina i imaju tri sina: Rene-Charlesa (14) i četverogodišnje blizance Nelsona i Eddyja.

28 June 2013 - Las Vegas, NV -  Rene Angelil, Celine Dion. Veronic Voices Media Night and red Carpet Event at Jubilee Showroom at Ballys Las Vegas.
Photo Credit: mjt/AdMedia/ADMEDIA_retry1-adm_VeronicVoicesBallys_mjt_0030/Credit:mjt/AdMedia/SIPA/1306291100
Sipa/Cropix / SIPA

Foto: Sipa/Cropix

Celine i Rene upoznali su se kada je njoj bilo samo 12 godina, a svoju vezu započeli su desetak godina kasnije. Kanadska pjevačica često je isticala kako je gotovo cijeli svoj život provela uz Renéa, a o njihovoj borbi s bolešću javno je progovorila prošlog kolovoza.

Celine je tada u intervjuu u suzama ispričala kako joj je suprug rekao da želi umrijeti u njenom naručju, ali da je isto tako od nje tražio da se vrati nastupima i glazbi jer je zadnjih godina pauzirala svoju karijeru kako bi se brinula o njemu.

Linker
25. travanj 2024 01:37