Splash
SRETNI NAKON POMIRENJA

Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas proslavili 15. godišnjicu braka

Slavni glumački par proslavio je u srijedu, 18. studenoga, 15. godišnjicu braka, a tim je povodom velška glumica objavila njihovu zajedničku fotografiju na Instagramu i poželjela im još toliko zajedničkih godina.

Michael Douglas (71) i Catherine Zeta-Jones (46) vjenčali su se 2000. godine u njujorškom Plaza hotelu nakon godine dana veze, a u braku su dobili dvoje djece – sina Dylana (15) i kćer Carys (12).

Splash

FOTO: Splash

Crno-bijelom fotografijom na kojoj su njih dvoje u čvrstom zagrljaju, Catherine je svom suprugu čestitala godišnjicu i poručila kako obožava njihov zajednički život.

Happy Anniversary dearest Michael! Loving our life together, here’s to the next 15! ❤️

Fotografiju objavljuje Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) Stu 18, 2015 u 9:07 PST

Ipak, njihovih 15 godina braka nije bilo idilično – u kolovozu 2013. godine objavili su kako će se privremeno razdvojiti zbog bračnih problema. U to vrijeme morali su se nositi s njegovim rakom grla, njenim bipolarnim poremećajem, brojnim poslovnim obavezama, a stres i nedostatak komunikacije samo su pogoršali situaciju.

Ipak, par se pomirio tri mjeseca nakon te su zajedno dočekali i Novu godinu, no Michael je priznao kako pomirenje nije bilo lako te je zahtijevalo trud s obje strane.

– Svaki brak ili veza je dvosmjerna ulica. Svaki par ima poteškoća u odnosu i jedina razlika je što su poznate osobe pod povećalom javnosti pa je samim time sve znatno teže – izjavio je slavni glumac koji se u međuvremenu izliječio od raka grla.

Linker
27. travanj 2024 06:40