AFP/Cropix
TEŠKI DANI SU IZA NJIH

Catherine Zeta-Jones: Bilo mi je jako teško nositi se sa suprugovom bolešću

Poznati glumački par Catherine Zeta-Jones (44) i Michael Douglas (69) bili su počasni gosti Svjetskog liječničkog kongresa posvećenog liječenju oboljelih od raka. S obzirom na Michaelovu borbu s teškom bolesti, slavni glumac i njegova supruga podijeli su osobno iskustvo, ali i zahvalnost liječnicima koji su mu spasili život.

Lijepa glumica priznala je kako joj je cijeli proces liječenja bio iznimno težak:

– Iskreno ću vam priznati da mi je bilo jako teško nositi se s time – rekla je Catherine koja se nedavno pomirila sa suprugom, nakon kratkog razlaza.

Supružnici su se pojavili na simpoziju kako bi podijelili svoje iskustvo i pružili podršku svim obiteljima koji se bore sa zloćudnim bolestima.

– Udana sam za muškarca koji ima toliko snage i koji se odlučio boriti za svoj život – rekla je lijepa glumica, prisjećajući se trenutaka kad je slavnom glumcu čak tri puta krivo dijagnosticirana bolest i tek nakon četvrtog pregleda otkrio je da ima rak grla.

Michael je pobijedio tešku bolest u siječnju 2011., zbog čega je cijela obitelj jako sretna i zahvalna, posebice njegova supruga:

– Jako sam sretna što je moj suprug pored mene. Doslovno to mislim, sretna sam – zaključila je svoj govor Catherine.

Linker
19. travanj 2024 23:18