KRALJEVSKA KOSA

Catherine od Cambridgea - postojana frizura dostupna svima

Catherine, vojvotkinji od Cambridgea kao članici kraljevske obitelji dostupni su najbolji frizeri Velike Britanije koji bi joj svoje usluge rado pružili i u njenom domu, a vjerojatno i bez naplate. No supruga princa Williama na frizuru već više od desetljeća ide u salon Richarda Warda u londonskoj četvrti Chelsea, gdje je bila i uoči prošlogodišnjeg vjenčanja.

Premda bi ih mogla zatražiti, Catherine umjesto “kućnih posjeta” preferira sama doći u salon, lišavajući se bilo kakvog kraljevskog tretmana. Budući da poznaje sve zaposlenike i klijente dolazak je za nju ujedno i odmor. Oblikovanje kose fenom kojem se podvrgava nekoliko puta tjedno kako bi izravnala neželjene kovrče stoji je oko 37 funti.

Poput svake djevojke i Catherine uživa u dugotrajnim tretmanima, pa je primjerice u rujnu kod Richarda Warda provela četiri sata na bojanju kose organskim preparatima na bazi povrća. Feniranje joj je ipak najvažnije, a vlasnik salona objasnio je o kakvom se postupku radi, pa sada i vaša kosa može izgledati poput vojvotkinjine.

– Nanesite serum za učvršćivanje na mokru kosu kako biste izravnali neželjene kovrče i učinili je svilenom i mekom. Kada vam je kosa 80 % mokra dobro je isfenirajte s uskim nastavkom za usmjereno strujanje zraka i četkom. Serum će održati formu i zadržati kovrče na mjestu dok vam se kosa ne osuši – objašnjava Ward.

Linker
20. travanj 2024 13:00