AFP/Cropix
GALA VEČERA U DVORCU

Cate Blanchett na kraljevskom primanju princa Williama

Australska glumica Cate Blanchett (45) blistala je poput princeze na svečanom primanju u englskom dvorcu Windsor koje je organizirao princ William.

Gala večera u čast The Royal Marsden Cancer Hospital održana je u dvorcu Windsor, a domaćin Vojvoda od Cambridgea uspio je okupiti glumačku i manekensku kremu na jednom mjestu: uz Cate Blanchett mnoge lijepe glumice i manekenke poput Margot Robbie, Care Delevingne, Helene Bonham Carter, Kate Moss i Emme Watson upriličile su ovaj događaj okupivši su se u prekrasnom ambijentu dvorca Windsor u Engleskoj.

Vojvotkinja Catherine nije bila prisutna jer je čuvala malog princa Georgea. William se ispričao zbog njene odsustnosti te komentirao kako je svjestan da bi svi radije željeli vidjeli njegovu supruga nego njega.

Vojvoda od Cambridgea posebno se zahvalio dizajneru Ralphu Laurenu koji je najavio kako će donirati novac za otvorenje novog krila za istraživanje raka dojke unutar bolničkog centra kojem je on predsjednik. Princ se zahvalio i svima prisutnima te naglasio da njihove donacije spašavaju živote i daju nade tisućama ljudi.

Sve prisutne zvijezde nosile su kreacije Ralpha Laurena u čast njegovoj velikoj donaciji.

Pogledajte fotogaleriju!

Linker
15. travanj 2024 05:27