POSEBNO IZDANJE

Čarobni trenuci njege

Bila jednom jedna krema koja je kožu činila prekrasnom, koja je bila simbol nježnosti, koja je štitila i koja je imala posebno mjesto u našim srcima…

NIVEA krema doista je čudesna. Svestrana i puna skrivenih talenata. Njen aktivni sastojak Eucerit bio je prvi sastojak koji je omogućio da se voda i ulje povežu u stabilnu kremastu bazu, prvu emulziju bez konzervansa. Dio čarolije NIVEA kreme je i njen miris koji utjelovljuje svježinu bergamota, naranče, lavande, ruže i jorgovana te đurđice. Taj poseban miris priziva nam lijepe uspomene iz djetinjstva. Tijekom djetinjstva i odrastanja jedan od najbliskijih i najnježnijih trenutaka onaj je između roditelja i djeteta prije spavanja. Ključan dio ovog trenutka priča je koju roditelj priča djetetu, priča koja ih oboje vodi u čaroban i predivan svijet. Kroz njih, roditelji uče djecu različitim životnim vrijednostima u okruženju ispunjenom zabavom.

Ove godine NIVEA s ponosom predstavlja jedinstvenu kolekciju limitiranog izdanja limenki NIVEA kreme s predivnim ilustracijama koje prate posebno osmišljene priče za djecu dostupne u obliku knjižica te na web stranici www.nivea.hr/price. Za razvoj NIVEA priča zaslužni su: dječji pisac Udo Weigelt koji na poseban način kombinira edukativne bajke s uzbudljivim avanturama te ilustratorica Joelle Tourlonias koja je čarobne likove pretvorila u stvarnost.

Junaci NIVEA priča su:

Glavni likovi u pričama uključuju malog Luku i njegovu sestru Miju te njihovu igračku Zeca. Tu je i mala nestašna Vila koja je uvijek spremna za avanture. Priče su inspirirane stvarnim životnim situacijama, ali su kreativno pretvorene u priče s kojima se djeca od najmanje dvije godine starosti mogu poistovjetiti.

KOLEKCIJA UKLJUČUJE SLJEDEĆE PRIČE:

(potražite ih na www.nivea.hr/price)

LUKINA AVANTURA NA PLANINI JASTUKA

Zec nestaje u Jastuk-planini i Luka ga mora spasiti. Nakon što je na nos stavio točkicu čarobne kreme, Luka kreće u avanturu kako bi spasio Zeca.

MIA I IZGUBLJENI ČAROBNI ŠTAPIĆ

Mia i Zec nakon oluje pronalaze pokislu Vilu. Pomažu joj se osušiti, a nakon što joj na nos stave točkicu čarobne kreme, pomažu joj pronaći čarobni štapić koji je vjetar otpuhao u mišju rupu.

LUKA NA SKAKAONICI

Luka se suočava sa svojim velikim strahom: skok s daske visine 3 metra. Opremljen čarobnom kremom, on skače s daske i uskače u potpuno novi svijet.

MIA I VILA NA PUTU OKO SVIJETA

Mia i Vila kreću na čarobno putovanje oko svijeta u svom posebno dizajniranom avionu od kartonske kutije. Uzbudljiva pustolovina vodi ih do deva u pustinji, pingvina na snijegom pokrivenim planinama i dupina u morskim dubinama.

MIA, LUKA I ZEČJA GROZNICA

Cijelu kuću zahvatila je prehlada i visoka temperatura i čini se da je Zec sljedeća žrtva. Zabundan u topli šal i s kremom na nosu, Zec se neočekivano brzo oporavlja!

NIVEA krema neizostavni je klasik ljepote i svjetska krema za njegu kože broj 1. Pruža intenzivnu hidrataciju i sve što koži treba da bi ostala čista, njegovana i glatka u svakom trenutku. Ključan sastojak njezine djelotvornosti je Eucerit, emulgator koji brine da njegujući lipidi djeluju protiv isušivanja pružajući koži pouzdanu njegu.

Posebno izdanje NIVEA kreme bit će dostupno od travnja do srpnja.

Sve NIVEA priče i zanimljiv popratni interaktivni sadržaj bit će dostupan od početka travnja i na www.nivea.hr/price.

Preporučene maloprodajne cijene posebnog izdanja NIVEA kreme iznose:

8,90 kn (30 ml), 15,90 kn (75 ml) i 21,90 kn (150 ml).

Više o NIVEA proizvodima saznajte na www.nivea.hr

Facebook – www.facebook.com/NIVEAHrvatska

Pratite novosti o NIVEA proizvodima prijavom na primanje newslettera na:

www.nivea.hr/o-nama/beiersdorf/Newsletter

%CODE1%

Linker
30. svibanj 2023 10:37