ROĐENDANSKE ŽELJE

Čarobni svijet Suri Cruise

Holivudska princeza Suri Cruise proslavila je jučer četvrti rođendan, a njezini roditelji Tom Cruise (47) i Katie Holmes (31), rukovodeći se scijentološkom pedagogijom po kojoj djetetu treba pustiti da radi što joj je volja, dopustili su joj da na rođendanskom tulumu ima ruž na usnama.

– Suri sama bira svoju odjeću i više voli haljinice nego jeans – izjavila je ranije Katie Holmes, braneći se od kritika da je groteskno tako malom djetetu mazati usne sjajnim Chanelovim ružem, dopuštati joj cipelice s visokom potpeticom, odijevati je u dizajnerske haljinice te joj na rame vješati Ferragamo torbice od 850 dolara.

Suri Cruise možda još nije svjesna da je privilegirano dijete, no njezini roditelji koriste svaku priliku da bi pokazali koliko im je kći posebna. Potkraj prošle godine malena je u Sevilli, gdje joj je otac s Cameron Diaz snimao film “Knight and Day”, po željela vidjeti životinje u obližnjem zoološkom vrtu. Tom Cruise okrenuo je nekoliko telefonskih brojeva i zoo-park je odmah bio zatvoren za javnost kako bi se njegova kći mogla nesmetano igrati s ponijima i novorođenim tigrićima.

Čudno je i to što je Suri počesto na majčinim rukama. Naprosto je nevjerojatno da se curica te dobi nosi uokolo umotana u dekicu. Ali i to joj je do pušteno.

Iako je inače vrlo živahna, a i mama ju je nedavno upisala u baletnu školu na Beverly Hillsu, inače rezerviranu samo za petogodišnjake. Naravno da pri upisu nitko nije postavljao suvišna pitanja je li Suri Cruise dovoljno velika za tu ekskluzivnu baletnu školu: mama Katie samo je rekla da njezina kći voli plesati.

Voli se Suri, kao i sva djeca njezine dobi, igrati i u pijesku, pa su joj roditelji u dvorištu svoje kuće na Beverly Hillsu podignuli veliko igralište s trampolinima, ljuljačkama, strunjačama i toboganima, koje ih je stajalo 25.000 dolara. Za drugi rođendan Suri je imala veličanstven rođendanski party koji su Tom Cruise i Katie Holmes platiti čak 100.000 dolara. Samo ih je cvijeće za dekoraciju stajalo 17.000, a tortu na četiri kata sa žutim leptirima od marcipana i još 24 iste, samo male, za svakog Surinog gosta, platili su 5000 dolara.

Tata Tom nije žalio novca ni kad su nekretnine u pitanju, pa je Suri dobila i stan u zgradi gdje žive njezini roditelji – za svoje igračke. Budući da Suri Cruise odrasta na filmskim setovima, jer roditelji je vode na sva svoja snimanja, već je naviknula na reflektore i bljeskalice fotoaparata, a posve joj je prirodno i da jede u najboljim svjetskim restoranima.

Što, dakle, takvom djetetu, koje već ima sve što novac i slava mogu kupiti, poželjeti za četvrti rođendan? Mnogi su joj iskreno poželjeli da što prije dobije sestru ili brata, jer tada bi je i roditelji i javnost, bar nakratko, prestali tretirati kao zvijezdu i pustili je da bude obično dijete.

Nevio Pintar

Linker
26. travanj 2024 15:32