SAMO U GLAMU

Cansu Dere: Umorila sam se od serija

Ljepota ju je dovela pred kamere, no da nije bilo glumačkog talenta, ne bi danas bila jedna od najbolje plaćenih turskih glumica: ipak, zvijezdu serijala ‘Sila’ u ovom trenutku više od novih uloga zanimaju putovanja, koja je dokumentirala na Instagramu.

Planirala sam početkom lipnja doći u Rijeku, na otvorenje izložbe radova čuvenog osmanskog kartografa Pi­­ri­­ja Reisa, ali ispostavilo se da u tom terminu imam snimanje za L’Oreal pa sam, tužna srca, morala otkazati dolazak. No, velika mi je želja po­­­sjetiti Hrvatsku, iako u ovom trenutku zaista ne mogu reći kad će to biti – otkrila je turska glumica Cansu Dere (32), zvijezda TV serijala ‘Sila’, u ekskluzivnom razgovoru za Gloriju GLAM.

No “Sila”, koju je snimala od 2006. do 2008., za nju je već davna prošlost, a nakon toga je ostvarila jednako uspješne nastupe u serijalima “Ezel” i “Sulejman Veličanstveni”. A nakon uloge sultanove miljenice Firuze Cansu Dere odlučila je malo predahnuti od snimanja i – putovati. Obišla je dobar dio Europe, od Španjolske do Norveške, sve dok nije stigla u Cannes, gdje je na crvenom tepihu zablistala u kreaciji dizajnerice Alberte Ferretti. Zašto ste odlučili uzeti tako dug odmor? – Jer posljednjih nekoliko godina nisam stala: išla sam iz serije u seriju i u jednom trenutku sam shvatila da više ne mogu dalje. Trebalo mi je malo vremena samo za sebe, željela sam čitati i putovati jer na taj način najbolje skupljam energiju za nove projekte. Sada samo čekam dobar scenarij koji će me privući da se vratim pred kamere.

Koji serijal vam je najdraži – “Sila’”, ”Ezel” ili “Sulejman Veličanstveni”? – Sve tri uloge su mi jako drage, no Ejšan iz “Ezela” mi je možda najviše prirasla srcu. Ona je tako živopisno napisana da mi ju je bio pravi užitak igrati. Rijetko ćete u televizijskim serijalima vidjeti tako zanimljiv ženski lik.

Josip Jurčić

Turska zvijezda Cansu Dere krasi naslovnicu novog broja luksuznog dvomjesečnika GloriaGLAM koji je na kioscima od 10. lipnja – u Glamu potražite razgovor s Cansu u kojemu otkriva svoje tajne dobrog izgleda te priča o putovanjima na kojima je bila. Lipanjski broj GlorijeGLAM također donosi veliku temu o tome kako sunce okrenuti u svoju korist, 40 badića za svaku figure te tajne i trikove za savršen ljetni izgled i provod. Uz svaki broj dobivate Catrice sjajilo za usnice.

Ovdje se možete pretplatiti na GlorijuGLAM u elektronskom obliku.

Linker
13. travanj 2024 22:26