AFP/Cropix
PREVELIKA ODGOVORNOST

Cameron Diaz: Odluka da nemam djecu nije bila jednostavna

Poznata glumica krasi naslovnicu novog broja časopisa Esquire u kojem je otkrila što je to po prvi put učinila u 42. godini života te zašto nikada nije željela biti majka.

Cameron Diaz (41) na snimanju za novi broj popularnog časopisa pokazala je svoju idealnu figuru u crnom kupaćem kostimu i otkrila da se odlično nosi sa starenjem.

– Ne bojim se starenja, osjećam se odlično. To su najbolje godine jer strah jednostavno nestane. Više ne brineš o tome što muškarci misle – priznala je slavna glumica čiji je najnoviji uradak komedija Sex Tape u kojoj glumi s Jasonom Segelom.

Cameron i Jason glume par koji s prijateljima slučajno podijeli svoj kućni video, a slavna glumica u tom filmu se prvi put potpuno skinula.

– Za mene je to bio prvi put da sam se potpuno skinula, ali i Jason je gol u filmu. To je dio uloge i zbog toga sam to i učinila – ispričala je Cameron i priznala da se odlično zabavljala na snimanju.

Poznata glumica u intervjuu je priznala i da nikada nije željela biti majka jer nije spremna na takvu odgovornost.

– Dijete podrazumijeva cjelodnevnu brigu, i to 18 godina. To što nemam djecu mi olakšava stvari, ali ne znači da je to bila jednostavna odluka – priznala je Cameron koja je trenutno u vezi s glazbenikom Benjiom Maddenom.

Linker
20. travanj 2024 00:37