Splash
NAKON AVIONSKE NESREĆE

Calista Flockhart jako je zabrinuta za Harrisona Forda

Calista Flockhart (50) jako je zabrinuta za svog supruga Harrisona Forda (72) koji je nedavno imao avionsku nesreću.

Glumica cijele dane provodi uz Harrisonov bolnički krevet, a izvor blizak paru rekao je kako je glumica jako uznemirena i pod velikim stresom:

– U bolnicu dolazi rano u jutro i odlazi kasno navečer. Jako je zabrinuta za Harrisona – izjavio je prijatelj para.

Foto: Splash

No nikome ne čudi Calistina zabrinutost za supruga s kojim je u već 13 godina, od toga pet službeno u braku, jer njihova veza slovi kao jedna od najstabilnijih u Hollywoodu, a svi koji ih poznaju kažu kako su jako privrženi jedno drugome.

Glumica koja se proslavila ulogom neurotične odvjetnice u seriji Ally McBeal i legandarni američki glumac upoznali su se na dodjeli Zlatnih globusa 2002. i otada su skupa, a zajedno odgajaju i četrnaestogodišnjeg sina Liama kojeg je Calista posvojila netom prije negoli je upoznala Harrisona.

JLP

Foto: JLP

Harrison, koji je strastveni pilot i koji je nesreću doživio sam upravljajući avionom, u jednom intervjuu rekao je kako i Calista dijeli njegovu strast prema letenju, što mu je jako bitno.

– Ona uživa sa mnom u avionu, ali mislim da najviše uživa u tome što me može vidjeti sretnog – izjavio je glumac svojedobno.

Harrisonov sin Ben nakon nesreće je izvjestio javnost da se njegov otac dobro oporavlja jer je jak i psihički i fizički.

Linker
20. travanj 2024 17:23