GLORIA PROMO

Budite aktivalni uz Aktival 2

BETA GLUKAN C

BETA GLUKAN FORTE C

Beta-glukan izoliran je 1968. godine iz stanične stijenke kvasca Saccharomyces Cerevisiae. U organizmu beta-glukan potiče stvaranje koštane srži, a time i proizvodnju leukocita i trombocita. Aktivira makrofage – stanice koje potiču imunološku aktivnost.

BETA GLUKAN C sadrži beta glukan (250mg/ kapsula) i vitamin C (60mg/ kapsula) koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava. BETA GLUKAN C preporuča se prventivno, za jačanje imuniteta, kod virusnih, bakterijskih, parazitskih i gljivičnih infekcija; alergija; stresa kao i kod iscrpljenosti organizma.

BETA GLUKAN FORTE C sadrži beta glukan (500 mg/ kapsula) i vitamin C (60mg/ kapsula), a preporuča se kod ozbiljnije narušenog imunološkog sustava; slabosti organizma uslijed iscrpljenosti i bolesti, virusnih i bakterijskih infekcija (npr. infekcija HPV virusom), nedostatka energije, kroničnog umora te kemoterapije i zračenja.

RIZOLIP® – Dodatak prehrani sa crvenom rižom u VEGE kapsulama!

RIZOLIP® PLUS – Dodatak prehrani sa crvenom rižom, silimarinom i koenzimom Q10 u VEGE kapsulama!

Korištenje crvene riže poznato je već tisućljećima. Danas su u čestoj upotrebi preparati crvene riže dostupni kao dodaci prehrani pri čemu se koriste za snižavanje kolesterola u krvi osobito stoga što je povišeni kolesterol jedan od rizičnih čimbenika za razvoj bolesti krvnih žila i bolesti srca.

Crvena riža dobiva se fermentacijom obične riže Oryza sativa uz pomoć kvasca Monascus purpureus, a produkt te fermentacije su metaboliti monakolini, tvari koje inhibiraju sintezu kolesterola. Od 15-ak vrsta monakolina, u crvenoj riži dominira monakolin K. Monakolin K je prirodni inhibitor sinteze kolesterola u krvi koji, na taj način, doprinosi održavanju normalne razine kolesterola u krvi.

Dvije RIZOLIP® kapsule (preporučena dnevna doza) sadrže 10mg monakolina K i namjenjen je osobama koje imaju povišeni kolesterol.

Dvije RIZOLIP® PLUS kapsule (preporučena dnevna doza) sadrže 10 mg monakolina K iz crvene riže dobivene fermentacijom kvascem Monascus purpureus; 175 mg ekstrakta sjemena sikavice (Silybum marianum) – od čega 140 mg silimarina i 60 mg koenzima Q10. RIZOLIP® PLUS je namjenjen osobama koje uz imaju povišeni kolesterol imaju i narušeno zdravlje jetre.

RIZOLIP® i /ili RIZOLIP® PLUS se ne preporučuju trudnicama, dojiljama i djeci. Ukoliko uzimate lijekove za snižavanje masnoća, antilipidemike nemojte uzimati RIZOLIP® i /ili RIZOLIP® PLUS.

KOENZIM Q 10 60 mg

Koenzim Q10 ili ubikinon je prirodna tvar koja se nalazi u našem tijelu i pomaže pretvarati hranu u energiju što ga čini jednom od najmoćnijih tvari u ljudskom tijelu – neophodan je za održavanje svih bioloških procesa u organizmu.

KOENZIM Q10 60 mg kapsule sadrže, uz 60 mg koenzima Q10, i vitamin E koji je snažan doprinos u zaštiti stanica od oksidativnog stresa. KOENZIM Q10 60 mg preporučuje se kod umora, iscrpljenosti i stresa.

ASTAVAL

ASTAVAL je dodatak prehrani koji sadrži astaksantin iz mikroalge Haematococcus Pluvialis, te vitamine C i E prirodnog podrijetla, a koji doprinose zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Astaksantin ima snažno antioksidativno djelovanje u odnosu na druge antioksidanse.

ASTAVAL se preporučuje kod izlaganja suncu (UV zračenje), za pušače i kod osoba izloženih stresu.

ULJE NOĆURKA + VITAMIN E

Ulje noćurka je prirodni izvor dviju važnih nezasićenih masnih kiselina: alfa-linolenske (ALA) i gama-linolenske kiseline (GLA). Najčešće se primjenjuje za sprječavanje neugodnog predmenstrualnog sindroma (PMS), a uočeno je i pozitivno djelovanje kod mastalgije, menopauzalnih promjena te problema s kožom (ekcemi, psorijaza, starosne promjene, opekline rane i sl.).

Vitamin E štiti vrijednost ulja noćurka i potpomaže njegovu djelotvornost te doprinosi zaštiti naših stanica od oksidativnog stresa.

ULJE NOĆURKA + VITAMIN E se ne preporučuje uzimati u kontinuitetu dulje od 2 mjeseca, kao niti u trudnica i dojilja.

VENOVAL gel

Preporučuje se kod bolova u nogama, otečenih nogu te kod osjećaja težine i umora nogu.

VENOVAL gel se nanosi na bolno područje jednom do tri puta na dan bez masiranja.

REUMOVAL balzam

Preporučuje se kod bolova u kostima, mišićima i zglobovima (osobito kod sportaša); otečenih zglobova te reumatskih promjena.

REUMOVAL balzam nanosi se na bolno područje jednom do tri puta na dan.

Aktivalove proizvode potražite u ljekarnama i „budite aktivalni“

www.aktival.hr

Linker
16. travanj 2024 07:40