LJUBAV NA PRVI POGLED

Brze zaruke Luke Grubišića i Lane Puljić

Ja zaista vjerujem u ljubav na prvi pogled. I vjerujem da se iz te ljubavi može razviti odnos koji će potrajati cijeli život – kaže zagrebački modni dizajner Luka Grubišić (31) koji se nedavno, nakon samo četiri mjeseca hodanja, zaručio s osam godina mlađom studenticom arhitekture Lanom Puljić. Zaprosio ju je bez mnogo pompe i velikih riječi, u apartmanu na Hvaru, gdje su ljetovali. “Ljube, to je to. Želim da budeš moja žena”, rekao je. Čak nije imao ni prsten.

– Iskreno, žurili smo na more i zaboravio sam ga u sefu u svom stanu. Premda sam znao da će sutradan stići iz Zagreba, jer sam zamolio svoju domaćicu da mi ga pošalje poštom, nisam više mogao čekati – objašnjava kreator, koji je sam dizajnirao jednostavan zaručnički prsten od bijelog zlata ukrašen briljantom. Točnije, on je napravio skicu, a izradio ga je zlatar.

Lana Puljić je, kaže, bila iznenađena gestom svog dragog, ali opet, to je nekako logičan slijed njihove ljubavi koja je planula u njegovoj trgovini u središtu Zagreba. – Gledala sam njegovu reviju na prošlom Nivea Cro-A-Porteru i oduševila se tamnoplavom haljinom s bijelim točkama. Tjedan dana nakon toga otišla sam u njegov studio, pogledala sam je izbliza i rekla da ću za nekoliko dana odlučiti hoću li je kupiti – priča Lana, koja je obećanje održala: došla je nakon tri dana, uzela haljinu, ali i Lukin broj telefona.

Nekoliko dana nakon toga našli su se na kavi, koju su produžili i “zaružili” do kasno u noć u klubu Gjuro. Ona tvrdi da ju je Luka osvojio izgledom i vrckastim karakterom, dok je njega privukla Lanina ljepota i odlučnost.

Damir Leljak

Pročitali ste skraćenu verziju članka, cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Glorije (br. 819).

Linker
14. travanj 2024 02:10