SCREENSHOT
NA DODJELI NAGRADE

BRZ OPORAVAK Najveća sreća Angeline Jolie je biti u zagrljaju svojih kćeri

Samo tjedan dana nakon što je svijet obišla vijest kako je uklonila jajnike i jajovod zbog bojazni od raka, slavna glumica prvi puta pojavila se u javnosti i to u društvu svojih kćeri koje je povela sa sobom na svečanu dodjelu nagrada Kids’ Choice.

Angelina Jolie (39) u društvu kćeri Shiloh (8) i Zahare (10) uživala je u dobroj zabavi i dodjeli nagrade koju je primila za svoju ulogu Zlurade u filmu Gospodarica zla.

Prilikom preuzimanja priznanja glumica je održala i kratak govor u kojemu je djeci otkrila nekoliko važnih lekcija koje je naučila u djetinjstvu.

– Kada sam bila dijete i meni su rekli, baš kao i Zluradi, da sam drugačija. Iako me to na početku jako mučilo jednog dana sam shvatila da je biti drugačiji zapravo odlična stvar. Nadam se da ćete i vi to isto shvatiti na vrijeme – izjavila je Angelina i svoj djeci poručila da ponekad izazovu neku nevolju jer to će u konačnici biti dobro za njih i njihov karakter.

Sreću zbog osvojene nagrade nisu krile niti kćeri slavne glumice koje su ju obasule poljupcima i zagrljajima te nisu skidale osmijeh s lica prilikom njenog govora, a glumica je poručila kako za nju nema ljepšeg osjećaja nego osjećati se tako voljeno.

Pogledajte video:

Linker
25. travanj 2024 10:24