STARI ZAVODNIK

Bryan Ferry na plaži oženio 37 godina mlađu djevojku

Engleski glazbenik Bryan Ferry (66) oženio je 4. siječnja svoju djevojku, PR agenticu Amandu Sheppard (29), u otočkom arhipelagu Turks i Caicos, dijelu Britanskih prekomorskih područja smještenom u blizini Bahama. Jednostavna i romantična ceremonija u luksuznom odmaralištu Amanyara obavljena je na plaži, gdje je Amanda nosila prozračnu bijelu Lanvinovu vjenčanicu, dok je mladoženja bio u tamnoplavom odijelu Andersona & Shepparda.

Par se povezao 2009. godine kada još nitko od njihovih prijatelja nije očekivao da će ljubav potrajati. Amanda je ubrzo prihvatila Bryanovu ponudu o uzdržavanju, pa je ostavila svoj posao PR agentice i uselila se u njegov dom.

Ferry je popularnost stekao početkom 70-ih godina prošlog stoljeća kao pjevač i kantautor grupe Roxy Music. Ubrzo je započeo i solo karijeru koja traje do danas. Poznati zavodnik već je jednom bio u braku – Lucy Helmore (51) rodila mu je četvero djece, Otisa (29), Isaaca (26), Taru (21) i Merlina (20), prije negoli se od njega razvela 2003. godine nakon vlastite afere. Sredinom sedamdesetih Ferry se viđao i s Jerry Hall koja ga je ostavila zbog Micka Jaggera , o čemu pjevač nerado govori, ali je zato u nekolicini svojih pjesama na tu epizodu aludirao.

Nakon razvoda od prve supruge Ferry je hodao s plesačicom Katie Turner, 35 godina mlađom od njega, pa je očito da mu se ukus vodi poznatom sintagmom “mlađe je slađe”. I sam je prošle godine izjavio kako se osjeća zadovoljnim jer mu i dalje uspijeva osvojiti mlađe djevojke.

– U glazbi ste neprestano u dodiru s različitim dobnim skupinama, bilo da je riječ o suradnicima ili publici, što mi svakako pomaže. Nikada uostalom nisam imao dobnih predrasuda – primijetio je Ferry.

Glazbenik je uoči vjenčanja strepio i od reakcije svojeg podmlatka, kojeg je dio u Amandinim godinama.

– Bojao sam se da će moji sinovi pomisliti kako moja veza i nije baš cool, ali naposljetku je ispalo da im je supercool – u svom je stilu zaključio Ferry.

Linker
25. travanj 2024 03:31