PAULA ABDUL

Brunina žrtva

Američka pjevačica i pop ikona 80-ih Paula Abdul, koja sudjeluje u showu American idol kao članica žirija, priznala je da joj je trebala godina dana da shvati kako je nasamarena dok je naivno “odglumila” svoj dio u lažnom dokumentarcu “Bruno” američkog komičara Sache Barona Cohena. Tek kad je nazvana iz uredništva jednog časopisa da prokomentira svoje cameo pojavljivanje u novom filmu glumca i redatelja najpoznatijeg pod pseudonimom Ali G, konačno je shvatila o čemu je riječ.

– Te noći probudila sam se u dva sata oblivena hladnim znojem, ustala iz kreveta i pomislila “O, moj Bože!” – otkrila je lakovjerna zvijezda.

Naime, glazbenica je pristala dati intervju “njemačkoj TV ekipi”, nakon što su joj javili da je dobila nagradu godine za vokalnu izvedbu. Ali umjesto pristojnog uručenja očekivane nagrade Paula se našla licem u lice s komičarevim drugim alter egom, austrijskim gay modnim novinarom Brunom.

– Pozdravio me lik koji je nalikovao na Kapetana Nemoa, samo iz budućnosti i s irokez frizurom. Bio je neopisivo neobuzdan i lud. Kad sam ušla u prostoriju nije bilo namještaja, samo jedna stolica na sredini sobe. Onda se Bruno predstavio i pucnuo prstima pozvavši “vrtlare”. Ušla su dva Meksikanca, koja su pala na sve četiri, a on im je platio deset dolara. Postalo je vrlo neugodno kad je počeo lupati jednog od njih – opisala je incidentnu situaciju za američku radijsku emisiju.

Pjevačica je tako, uz holivudske zvijezde Arnolda Schwarzeneggera i Bena Afflecka, postala još jedna nevina žrtva Cohenovog nemilosrdnog i “politički nekorektnog” crnog humora u njegovom novom kvazidokumentarcu “Bruno”.

Gordana Kolanović

Linker
25. travanj 2024 10:49