SRETNA VIJEST

Bruce Willis postat će otac po četvrti put

Emma Heming (33), supruga holivudskog glumca Brucea Willisa (56), očekuje bebu, potvrdio je glumčev glasnogovornik. To će biti njihovo prvo zajedničko dijete, a zvijezda filmova ‘Umri muški’ već ima tri kćeri iz braka s Demi Moore (48) – Rumer, Scout i Tallulah sada imaju već 23, 20 i 17 godina.

– Par je presretan zbog ove vijesti te se vesele dolasku prinove u njihovu obitelj – rečeno je u izjavi za medije.

I dok se Willisova bivša supruga bori s krizom u braku i sumnjom da ju je 15 godina mlađi suprug Ashton Kutcher prevario, Emma Heming žena je koja može biti sretna jer ima stabilan brak i vjernog supruga.

– Sretniji sam nego ikad i to dolazi nakon dugačkog perioda samoće, iako sam se pokušavao uvjeriti da uživam u svom životu. Prije nego što sam upoznao Emmu bio sam pesimističan u vezi s time hoću li pronaći posebnu ženu s kojom bih htio provesti svoj život – rekao je Willis u jednom svom intervju.

Jednom prilikom glumac je izjavio da mu nije bitno hoće li imati djecu s Emmom jer mu je od svega najvažnije da je s njom.

– Htio bih imati još tisuću djece ili nijedno više. Nije mi to bitno. Zbog Emme se osjećam sjajno.

Emma i Bruce u braku su od 2009. godine te su se vjenčali na Karibima, a ceremoniji su prisustvovale njegove kćeri i bivša supruga Demi Moore koje je došla s Ashtonom. Nekoć su Demi i Bruce bili slavan glumački i bračni par, vjenčali su se 1987. godine, a razveli 2000. Od tada u dobrim odnosima te imaju zajedničko skrbništvo nad djecom, a Willis je donedavno govorio da je Ashton ‘dobar momak’ te da mu je najvažnije da se netko lijepo ponaša prema njegovim djevojkama.

Linker
03. svibanj 2024 05:34