AFP/Cropix
PREDSTAVA MISERY

Bruce Willis - kritičari ga ne vole, ali zato ga njegove žene obožavaju

Slavni glumac odradio je svoj debi na Broadwayju, u predstavi Misery, no nije osvojio naklonost kritičara.

Bruce Willis (60) dobio je glavnu ulogu u kazališnoj adaptaciji istoimenog romana Stephena Kinga, a na kazališnim daskama pridružila mu se Laurie Metcalfe. Bruce glumi pisca romana kojeg nakon prometne nesreće spasi njegova velika obožavateljica Annie, no naposljetku ga drži kao taoca u svom izoliranom domu.

AFP/Cropix

FOTO: AFP/Cropix

Njegov nastup na kazališnim daskama nije bio pošteđen kritika – mnogi su primijetili kako će ulaznice za predstavu sigurno planuti s obzirom da je on filmska zvijezda, no njegovu izvedbu su u najboljem slučaju nazivali “prosječnom” te naglasili kako će samo ona publika koja želi vidjeti Brucea biti zadovoljna, dok će oni koji se nadaju odličnoj predstavi biti razočarani.

Unatoč lošim kritikama, Bruce je na otvorenje predstave stigao nasmiješen, a podršku su mu pružile njegove najdraže žene – supruga Emma Heming Willis (37), koja je jako ponosna na svog supruga i cijelu ekipu koja je radila na predstavi, ali i njihova starija kći Mabel.

AFP/Cropix

FOTO: AFP/Cropix

Emma je stigla na predstavu kako bi i iz publike bodrila svog supruga, no trogodišnja Mabel bila je u kazalištu prije predstave gdje joj je Bruce pokazao pozornicu na kojoj će te večeri nastupiti pred punim kazalištem.

Linker
20. travanj 2024 05:14