Splash

Bradley Cooper i Suki Waterhouse - zaljubljeni pogledi govore sve

Iako se prije nekoliko mjeseci govorilo o njihovom prekidu, svojim zadnjim pojavljivanjem u javnosti par je pokazao da su još uvijek ludo zaljubljeni.

Bradley Cooper (39) i Suki Waterhouse (22) uživali su na tradicionalnom ljetnom partiju galerije Serpentine u Londonu, gdje su svu pažnju poklanjali jedan drugome.

Poznata manekenka i glumac iskoristili su navedeno događanje kako bi čim više vremena proveli zajedno, s obzirom da su oboje veoma zaposleni, a i Bradley je vikend proveo u muškom društvu – zajedno s Michaelom Fassbenderom i Noelom Gallagherom zabavljao se na Glastonbury festivalu.

Bradley i Suki cijelo vrijeme na partiju proveli su zajedno, a elitnu zabavu napustili su držeći se za ruke i razmjenjujući romantične poglede.

FOTO: Splash

FOTO: Splash

S obzirom da se ne pojavljuju često zajedno u javnosti, česti su medijski napisi o njihovom prekidu, osobito zbog velike razlike u godinama, ali par je na ljetnom partiju pokazao da ljubavi u njihovoj vezi ne nedostaje.

Mlada manekenka na partiju je zablistala u ružičastoj Burberryjevoj midi haljini i Topshop sandalama zanimljivog uzorka, a mnogima je za oko zapeo njen duboki dekolte.

Bradley i Suki zajedno su od ožujka 2013., a poznati glumac nedavno je izjavio da je upravo Suki za njega ona prava i zbog toga njihovi prijatelji smatraju da je samo pitanje vremena kada će se njih dvoje zaručiti.

Linker
26. travanj 2024 19:10