NAPOKON ZARUKE

Brad Pitt zaprosio Angelinu Jolie

Ljubavna priča Angeline Jolie (36) i Brada Pitta (48) koja se rasplamsala 2004. godine na snimanju filma “Gospodin i gospođa Smith”, da bi potom bila okrunjena sa šestero prekrasne djece, napokon će dobiti svoj bajkoviti vrhunac. Najslavniji holivudski par priprema se uploviti u bračnu luku nakon što je Brad zaručio Angelinu 250 000 dolara vrijednim dijamantnim prstenom. Sretnu vijest potvrdili su glasnogovornici slavnog glumca te dizajner zaručničkog prstena buduće gospođe Pitt.

– To je obećanje budućnosti i njihova su djeca vrlo sretna. U ovom trenutku datum svadbe još nije određen – izjavilo je u petak Bradovo glasnogovorništvo.

Mjesto svadbenog slavlja također nije poznato, ali moglo bi se raditi o njihovom 35 milijuna funti vrijednom posjedu u Provansi, na kojem se uz crkvu upravo gradi objekt nepoznate namjene. Građevina bi trebala biti dovršena u rujnu, a Brad i Angelina navodno često posjećuju imanje.

Budućim supružnicima među prvima je javno čestitao Angelinin otac Jon Voight.

– Sretan sam zbog njih – izjavio je za US Weekly.

Robert Procop, dizajner nakita koji je često surađivao s Angelinom Jolie, ali i britanskom kraljevskom obitelji, potvrdio je da je izradio zaručnički prsten po željama Brada Pitta.

– Brad je imao posebnu zamisao za ovaj prsten koji smo oblikovali tijekom jednogodišnje bliske suradnje. Želio je da svaki njegov dio bude savršen, tako da sam odabrao dijamant najbolje kvalitete i izrezao ga po mjerama Angelinine ruke, baš kao i bočne dijamante koji će je savršeno okruživati. Brad je neprestano bio uključen u proces i nadgledao svaku fazu kreativnog dizajnerskog razvoja – otkrio je Procop kako je nastajao prsten s kojim je Angelina viđena na izložbi kineske umjetnosti u Los Angelesu sredinom tjedna.

Slavna glumica, a od nedavno i redateljica, do sada se dvaput udavala – za britanskog glumca Jonnyja Leeja Millera 1996. (do 1999.) te njegovog američkog kolegu Billyja Boba Thorntona 2000. (do 2003). Brak Brada Pitta s Jennifer Aniston trajao je, pak, pet godina, odnosno do trenutka kada je s Angelinom snimio film “Gospodin i gospođa Smith”. Formalno, razvod je nastupio 2005. godine, a Brad i Angelina svoju su vezu objavili početkom 2006., kada je Angelina već bila trudna.

– Nema mnogo djece priliku vidjeti film na kojem su se njihovi roditelji zaljubili – rekla je Angelina o sudbonosnoj suradnji.

Nazvan “Brangelina”, par je od tada medije punio pikantnom pričom o ljubavnom trokutu čija je gubitnica, u korist “femme fatale” Angeline, bila omiljena “djevojka iz susjedstva” Jennifer Aniston. Jolie je, pak, tvrdila kako su ona i Brad bili samo prijatelji sve do trenutka njegovog razvoda.

– Ne bih si mogla oprostiti vezu s oženjenim muškarcem, budući da mi je otac varao majku. Ne bih se ujutro mogla pogledati u ogledalo, a ne bi me ni privukao muškarac koji vara svoju ženu – tvrdila je.

No bilo je jasno da je vatra u njenom srcu planula na prvi pogled.

– Čim sam ga ugledala znala sam koje je njegovo mjesto u mom srcu, no svima je bilo vidljivo da je sa svojom najboljom prijateljicom, koju voli i poštuje. I tako smo oboje živjeli, pretpostavljam, ispunjene živote. Brad me doista iznenadio. Mislila sam da smo posljednji ljudi na svijetu koji traže vezu – ja sam sigurno bila. Bila sam pomirena s ulogom samohrane majke. Proveli smo tada mnogo vremena razgovarajući dok nismo shvatili da želimo vrlo, vrlo slične stvari. Uzeli smo si mnogo vremena i dugo bili samo prijatelji.

Par je svojedobno tvrdio kako se ne planira vjenčati sve dok to ne budu mogli učiniti i njihovi homoseksualni prijatelji. Brad je, međutim, nedavno priznao kako možda i neće moći tako dugo odgađati taj trenutak, prije svega zbog želja Shiloh (5), Knoxa (3), Vivienne (3), Maddoxa (10), Paxa (8) i Zahare (7) – njihove djece kojoj to, kako je rekao, svakim danom sve više znači.

Linker
29. travanj 2024 14:22