EKSKLUZIVNO

Borna Rajić: Ron nije bio dovoljno ambiciozan

Modna kreatorica Borna Rajić (41), koja posljednjih pet godina živi u Parizu, za blagdane je stigla u Zagreb i sve iznenadila viješću da se nakon pet godina veze rastala od životnog partnera, Izraelca Rona Halea (39). No, njenim najmilijima ta vijest nije bila nova – njihova ljubav pukla je još prije šest mjeseci, kad se Ron Hale iselio iz luksuznog stana u centru Pariza, u kojem je Borna ostala živjeti s njihovim trogodišnjim sinom Rafaelom te Bornom (15), Lukom (13) i Franom (12), sinovima iz prijašnjeg braka s hrvatskim biznismenom Lukom Rajićem.

– Nije mi bilo dovoljno dobro. Ne mogu reći da se radilo o konkretnom događaju, nego o jednom dugotrajnom procesu. Prekid je uvijek rezultat nekog sazrijevanja, promišljanja, unutarnjeg ključanja, i na taj se korak odlučim tek kad sam emotivno spremna. Treba imati smjelosti za burne promjene, poput razvoda, prekida dugogodišnje veze, drastičnih promjena karijere ili mjesta prebivanja – govori Borna Rajić.

Sina Rafaela Ron Hale moći će viđati jedan dan u tjednu i jedan vikend svaki drugi tjedan. U međuvremenu, morat će promisliti o svojoj materijalnoj situaciji.

– Smetalo me što Ron nije bio dovoljno financijski samostalan niti dovoljno ambiciozan, pa sam se osjećala kao lokomotiva i pokretač u toj vezi. A ipak želim više biti kao vila – kaže Borna Rajić.

Marijana Marinović

Pročitali ste skraćeni tekst o Borni Rajić. Veliki intervju i priču o rastanku od Rona Halea pronađite u novom broju Glorije (939) koji je u prodaji od 4. siječnja. Možete se pretplatiti i na PDF izdanje.

Linker
28. travanj 2024 01:29