SRETNA MAMA

Borna Rajić rodila četvrtog sina

Nakon što je razvodom od poduzetnika Luke Rajića postala najbogatija hrvatska razvedena žena, Borna Rajić ponovno je osjetila ljubav, ali i majčinsku sreću: u Parizu je rodila četvrtog sina Rafaela, piše tjednik Extra. Iz braka s bivšim vlasnikom Lure, koji već godinama živi u Švicarskoj, 39-godišnja Borna već ima tri sina, Bornu, Luku i Frana, a Rafaela je dobila u vezi s izraelskim poduzetnikom Ronom Haleom. Nije poznato jesu li sretni roditelji vjenčani ili samo žive zajedno, ali sva djeca žive s njima.

Borna Rajić iznenadno se, barem za javnost, razvela o Lke Rajića 2006. godine. Prije toga njihov je brak slovio za jedan od najstabilnijih među hrvatskim milijunašima. Iako je njihov razvod podigao dosta medijske prašine, bivši supružnici odbijali su govoriti o prestanku ljubavi, pa se čak pojavila teorija da je kraj njihovog braka tek farsa da se zavaraju poreznici.

No, da to nije istina, vidjelo se već kada se Borna preselila u Pariz. Nedugo nakon toga sjedište svoje tvrtke Borna Design prebacila je u Hrvatsku, točnije u Špandigu, mjesto između Bala i Rovinja. Tada se pisalo, ali nije se pridavala velika važnost, da je u Bornu direktor tvrtke i izraelski poduzetnik Ron Hale. Sada je vidljivo da je Ron bio i više od poslovnog partnera, ali tek treba vidjeti je li njihova veza počela dok je Borna bila slobodna ili udana žena.

Linker
16. travanj 2024 05:00