TUŽNI DOLAZAK

Borna Rajić provela novog partnera po Zagrebu

Na sprovodu Agate Rajić većina fotografskih objektiva bila je usmjerena prema Borni Rajić (39) – i zbog činjenice da je svojim dolaskom izrazila poštovanje prema majci svog bivšeg supruga, tajkuna Luke Rajića (46), ali i zbog njenog poprilično nekonvencionalnog izbora odjeće za takvu prigodu.

Atraktivna se crnka, naime, na Mirogoju pojavila u minici i izazovnim čipkastim čarapama, pridržavajući ispod ruke svog i Lukinog najmlađeg sina Frana. S njom su iz Pariza doputovali i stariji sinovi Borna i Luka, novi životni partner, izraelski poduzetnik Ron Hale , te njihov jednogodišnji sin Rafael. Borna Rajić i Ron Hale su sa sinčićem prošetali središtem Zagreba.

Nije poznato jesu li Borna i njezin novi partner vjenčani ili ne, no ona još novi prezime bivšeg supruga, a djeca Borna, Luka i Fran, koji žive s njima, navodno se dobro slažu s majčinim novim partnerom.

Borna Rajić iznenadno se, barem za javnost, razvela od Luke Rajića 2006. godine te time postala jedna od najbogatijih Hrvatica. Prije toga njihov je brak slovio za jedan od najstabilnijih među hrvatskim milijunašima.

Nakon razvoda Borna se preselila u Pariz, a sjedište svoje tvrtke Borna Design prebacila je u Hrvatsku, točnije u Špandigu, mjesto između Bala i Rovinja. Tada se pisalo, ali nije se pridavala velika važnost, da je uz Bornu direktor tvrtke i izraelski poduzetnik Ron Hale. Tek kad je u hrvatske medije prije godinu dana procurila informacija da je s Ronom Haleom Borna dobila sina postalo je jasno da je on bio više od poslovnog partnera.

Linker
08. travanj 2024 23:35