KREACIJE ZA USPJEH

Borna Rajić - modni san u Veneciji

Dugo sam priželjkivala otvoriti dućan u Veneciji, gradu koji obožavam. Unutrašnjost dućana održava našu filozofiju luksuza i osigurava da ovaj prostor bude u savršenoj harmoniji s onim što kolekcija prikazuje – rekla je hrvatska dizajnerica Borna Rajić prošle subote na otvorenju prvog butika svoje modne kuće Borna&Fils. Iako sa životnim partnerom, izraelskim poduzetnikom Ronom Haleom te sinovima Bornom, Lukom i Franom Rajićem, i najmlađim Rafaelom Haleom, živi u Parizu – gdje je lani osnovala modnu kuću – 41-godišnja dizajnerica odabrala je Veneciju “zbog njezine neprolazne ljepote i vječnog trajanja, ali i zbog brojnih turista, najviše Kineza i Japanaca, koji su jako dobri potrošači”.

Razigrani modeli u novoj Borninoj kolekciji za jesen/zimu 2013., koju je već predstavila na prošlom Cro A Porteru u Zagrebu i sajmu mode Chic u Pekingu, krase izloge butika u Calle delle Ostreghe, nedaleko od čuvenog Trga svetog Marka. Specijalna gošća na otvorenju bila je talijanska glumica Francesca Inaudi, koja je vodila program te dizajnerici pomogla prerezati vrpcu na ulazu u butik. A uz šampanjac, koktele i slasne zalogaje, dvjestotinjak uzvanika družilo se na domjenku priređenom u hotelu The Westin Europa & Regina.

Na otvorenje su iz Zagreba došli i članovi Bornine obitelji: tata Miro Marić te sestre Mira i Marija, koja je u subotu slavila 31. rođendan i stoga je zajedno s dizajnericom prerezala kariranu tortu na šest katova.

Marijana Marinović

Linker
29. travanj 2024 21:36