JLP
LJUBAV POBJEĐUJE SVE

BORBA ZA SINA Madonna se prisjeća sretnijih vremena

Američka pop-zvijezda podijelila je staru fotografiju s djecom iz vremena kada su svi bili zajedno i sretni, te poručila kako “ljubav pobjeđuje sve”.

Madonna (57) je na svom Instagram profilu podijelila fotografiju iz 2008. godine na kojoj su u njenom zagrljaju njena kći Lourdes te sinovi David i Rocco, koji je odlučio kako više ne želi živjeti s majkom te otišao ocu Guyu Ritchieju u London.

Love Conquers All…………❤️#rebelhearts

Fotografiju objavljuje Madonna (@madonna) Sij 4, 2016 u 11:56 PST

Slavna pjevačica tako se iznenada našla u bitci za skrbništvo nad 15-godišnjim sinom, koji je odlučio kako bi mu bolje bilo s njegovim slavnim ocem.

Rocco je Madonnu blokirao na društvenim mrežama, a navodno se Guyu požalio da ga je majka cijelo vrijeme tretirala kao trofej. Izvori bliski obitelji tvrde da je Roccu osobito smetalo što ga je Madonna posramljivala objavama na svom Instagram profilu te je upravo zbog toga odlučio živjeti s ocem.

Rocco je do prije mjesec dana pratio svoju majku na njezinoj svjetskoj turneji Rebel Heart, nakon čega je otišao kod oca u London, gdje trenutno živi, te odbio doći kući za Božić. Guy je nakon toga angažirao odvjetnika kako bi zatražio potpuno skrbništvo nad sinom, dok je Madonna potražila pomoć na Vrhovnom sudu. S obzirom da su nakon razvoda 2008. dogovorili da će dijeliti skrbništvo, Rocco se mora vratiti u New York do početka škole, te će se tek tada odlučiti s kime će živjeti.

Linker
20. travanj 2024 11:53