GLORIA PROMO

Book caffe jesenski noćni program otvara nastupom Begina

Book caffe novu, jesensku sezonu noćnog života započinje velikim otvorenjem tamburaških srijeda, 18. rujna, nastupom popularnih Begina. Uz Begine će nastupiti i Tamburaški sastav Primus, a okupljenu publiku dočekat će i ljupke hostese te akcijske cijene pića. Dva dana kasnije, 20. rujna, program petkom – Petkomaniju otvoriti će Čupo i Fly bend, također uz hostese i akcijske cijene pića.

Nakon iznimno uspješnih tamburaških večeri u Book caffeu kojima je zatvorena sezona uoči ljetnog odmora, program se nastavlja otvaranjem uz sve popularnije Begine. Begini su srca publike osvojili hitovima Za sve moje bivše, Da si tu te duetom Obriši suze s Ivanom Zakom, a u srijedu 18. rujna, nastupit će kao odgovor na mnogobrojne zahtjeve publike koja se s oduševljenjem prisjeća njihovih prošlosezonskih nastupa u Book caffeu. Program počinje od 22 sata.

Na otvaranje srijedom nastavlja se i otvorenje programa petkom samo dva dana kasnije, 20. rujna, kada će popularni Čupo uz pratnju Fly benda zabavljati publiku do ranih jutarnjih sati.

Dizajnerski interijer, atraktivna lokacija u podnožju Nacionalne i sveučilišne knjižnice te odlična usluga odavno su profilirali Book caffe kao omiljeno odredište za ispijanje kava među Zagrepčanima, a uz dnevne užitke koje nudi, od ove jeseni naglasak stavlja i na noćni program. Tamburaške srijede, Petkomanija petkom te večeri uz DJ-a subotom već su pomno isplanirane kako bi publici željnoj dobre zabave ponudili najluđe provode u gradu. Više ne morate brinuti gdje izaći – Book caffe je novo in mjesto za izlaske!

Sve informacije o rezervacijama i programu saznajte na web adresi: http://bookcaffe.hr/ i na službenoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/bookcaffe .

Linker
18. travanj 2024 08:45