COURTNEY LOVE

Bolovi draži od dijete

Dramatični gubitak kilaže Courtney Love (44), zabrinuo je njezine bližnje, koji su se uplašili za zdravlje problematične pjevačice. Bivša supruga rokera, Kurta Cobaina koji je počinio samoubojstvo 1994., i frontmenica grupe Hole, ovaj tjedan zaprepastila je sve prisutne dok je izlazila iz taksija u New Yorku.

– Izgledala je sablasno mršavo, bila je sama kosti i koža. Njezina figura tako je prozračna da se činilo da joj je glava prevelika za tijelo – izjavio je neugodno iznenađeni fotograf koji je uslikao zvijezdu. Američka pjevačica i glumica priznala je da ima problem poremećaja ishrane te da često varira u težini. Ranije ove godine čak se namjeravala podvrgnuti zahvatu ugrađivanja premosnice u crijevu, kako bi smanjivala unos hrane ali liječnici su odbili njezin zahtjev otpisujući ga kao – nerealan.

– Kad bih mogla napraviti premosnicu, učinila bih to. Čula sam da je posljedica takve operacije često povraćanje i jaki bolovi, ali još uvijek je to lakše od dijete – kazala je Courtney Love.

Pjevačica je posjetila Veliku Jabuku kako bi riješila pitanja tužbe od 350,000 dolara koju je tvrtka American Express podigla protiv nje zbog nepodmirenih dugova na kreditnoj kartici. U odvojenom incidentu Courtney je optužila računovođe da su pokrali suprugovo nasljedstvo koje je iznosilo 720 milijuna dolara.

Linker
19. travanj 2024 07:35