ZDRAVLJE NA PRVOM MJESTU

Bolje spriječiti nego liječiti - pregled koji spašava život

Sistematski pregledi ključni su za prevenciju i rano otkrivanje bolesti!

Sistematski pregledi za odrasle osobe možda nisu obavezni, ali su itekako preporučljivi. Preko Dodo.hr naručite se na sistematski pregled u vrhunskoj privatnoj poliklinici povoljniji do 60 posto.

Unatoč golemom napretku u liječenju čak i najtežih bolesti, moderna medicina i dalje preporučuje preventivne preglede kojima se otkrivaju bolesti u najranijem stadiju. Bolest je ponekad nemoguće izbjeći, no prekasno otkrivanje oboljenja može biti pogubno. Zahvaljujući servisu Dodo.hr nedostatak vremena ili novca više nije isprika za zanemarivanje zdravlja.

Osim što na Dodo.hr možete u trenu pronaći svojeg dobrog doktora, u sklopu posebne akcije imate priliku naručiti se na sistematski pregled u privatnoj poliklinici Simbex u Zagrebu po cijeni od samo 499 kn umjesto 1200 kn. Stanovnici zadarskog područja sličan pregled mogu obaviti u poliklinici Sanus.

Preventivne sistematske preglede preporučuje i Svjetska zdravstvena organizacija. Idealno je pregled obaviti svake godine, no starija životna dob, kronične bolesti, teže bolesti unutar obitelji te drugi čimbenici rizika dobar su razlog za češće sistematske preglede.

Važnost sistematskih pregleda je neprocjenjiva jer ranim otkrivanjem faktora rizika za razvoj zloćudnih ili kroničnih bolesti može se spriječiti nastanak bolesti, odnosno na vrijeme započeti s liječenjem. Spriječiti pojavu neke bolesti ipak je bolje – čak i jeftinije – nego kasnije liječiti.

Naručite se još danas na Dodo.hr jer akcija traje samo 5. i 6. studenog. Ne propustite priliku koja vam može poboljšati život – čak ga i spasiti.

Linker
18. travanj 2024 14:23