POČINJE NIVEA CRO A PORTER

Bojana i Lana postale manekenke

Uoči početka ovosezonskog Nivea Cro A Portera, koji večeras otvara svoja vrata domaćim dizajnerima i ljubiteljima mode, u novom broju Glorije Glam dočaran je kreativni nered koji vlada iza kulisa vodećeg modnog događaja.

Atmosferu backstagea Nivea Cro A Portera ilustrirao je modni prilog koji u glavnim ulogama pored zvučnih modnih imena poput Lane Petanić, Josipe Janković, Une Barković i Darinke Ferko ima i poznata pjevačka i glumačka imena. U ulozi modela, ususret novom izdanju Glorije Glam i četrnaestom izdanju NIVEA Cro A Portera, pojavljuju se glumica Bojana Gregorić, tv voditeljice Antonija Stupar, Nevena Rendeli, Nikolina Pišek i Mia Kovačić, pjevačice Lana Jurčević i Jelena Rozga te posebna gošća, istinska glazbena i modna diva Josipa Lisac.

Produkcijski izuzetno zahtjevno snimanje, pod fotografskom palicom trenutno najtraženijeg hrvatskog modnog fotografa Mladena Šarića, trajalo je čak tri dana, a kroz set su prodefilirala brojna poznata ‘profesionalna’ imena – od majstora make up-a Saše Jokovića i Simone Antolović, do frizerskih ekipa Ruža Kerastase i Estetic Uvema te brojnih drugih suradnika.

Kreativni kaos ‘iza kamere’, gotovo uvijek najzanimljivijeg dijela modne produkcije, na fotografijama gigantskog formata bit će izložen u sklopu izložbe UMJETNOST NA DJELU / ART@WORK u paviljonu 2 Zagrebačkog velesajma u sklopu ovosezonskog Nivea Cro A Portera.

Promocija najnovijeg izdanja Glorije GLAM, koja na kioske dolazi u ponedjeljak, 12. listopada, održat će se u subotu 10. listopada u 20:00 sati, a izložba se može razgledati u petak 09. listopada i subotu 10.listopada od 11:00 do 16.00 sati! Ulaz je slobodan!

Linker
26. travanj 2024 01:31