ZVIJEZDA VEČERI

Bojana Gregorić Vejzović zablistala na promociji GlorijeGLAM

Zimski vrt Gradske kavane bio je pretijesan za sve koji su u ponedjeljak došli na promociju novog broja luksuznog magazina Gloria GLAM , provjeriti kako je klizati na glavnom gradskom trgu, gdje je postavljeno klizalište Nice Ice te uživati u kuhanom vinu i toploj čokoladi.

Zvijezda večeri bila je Bojana Gregorić Vejzović , koja na naslovnici Glorije Glam u naručju drži svoju dvoipolmjesečnu kćerkicu Zoe i blista od sreće. Bojana je na promociju došla sa suprugom Enesom Vejzovićem nakon što je nahranila i uspavala kćerkicu. Budući da je s Raulom i Zoe ostala njezina majka Božidarka Frajt , prepustila se uživanju u dva-tri sata zabave, koliko, kaže, imaju slobodno do Zoeina ponovnog hranjenja.

Pogledajte tko je sve došao na promociju GlorijeGLAM

– Za moj dobar izgled nakon poroda zaslužna je isključivo dobra genetika i, naravno, dobra šminka, fasada bez koje ne bih mogla pokriti podočnjake od malo spavanja – rekla je Bojana, koja je izgledala odlično u crnom odijelu Linee Exclusive. Naporan tempo – brigu za bebu i četveroipolgodišnjeg Raula te svakodnevne probe za Krležinu ‘Ledu’ u Kazališti Gavella – uspijeva izdržati samo jer je puna adrenalina i uz dobru organizaciju te pomoć majke i supruga.

Bojani je na sjajnoj naslovnici čestitala i splitska pjevačica Severina , koja voli klizati, no, s obzirom da u posljednje vrijeme prečesto ozljeđuje i lomi noge od tog će se užitka ove zime ipak suzdržati.

Pogledajte što se nalazi u novom broju GlorijeGLAM

Što sve ima u novom Glamu došli su provjeriti i Ivana Banfić u društvu DJ-a E- Basea, glumice Leona Paraminski i Ivana Roščić , novinarka Edita Misirić , bivša manekenka Kristina Smoje , operetna pjevačica Sandra Bagarić , hokejaši Medveščaka Jonathan Filewich, Alan Letang, Rayan Kinasewich i Wacey Rabbit

Antonija Bilić

PROČITAJTE VIŠE: FOTO Tko je došao na promociju GlorijeGLAM

Linker
20. travanj 2024 07:15