MAMA S MALOG EKRANA

Bojana Gregorić Vejzović: Ne želim nikakvu sličnost sa zlicom koju glumim

Bojana Gregorić Vejzović neko je vrijeme izbivala s televizijskih ekrana, što zbog’ rođenja kćerkice Zoe, što zbog kazališnih projekata ‘Leda’, ‘Platonov’ i ‘Push-up 1/3’ koji su ju profesionalno zaokupljali. Na male ekrane vraća se ulogom negativke Ele u novoj glazbeno-dramskoj seriji Stella koja uskoro počinje na Novoj TV.

Bivša ste balerina, a Ela bivša plesačica. Koliko ste svoje znanje mogli primijeniti u Stelli? Balet se ponovno vratio u jednom obliku u moj profesionalni život i to je jedina sličnost koju imam s Elom. Moram reći da mi je kostim Roberta Severa te zadignuta frizura dodala strogoću u izrazu i odmak od osobnog. Ili je toliko zločesta da ne želim bilo kakvu osobnu sličnost s njom niti naslutiti.

Majka ste dvoje male djece, vaš suprug Enes Vejzović također je glumac, dakle ni on nema uobičajeno radno vrijeme. Kako se uspijevate organizirati? Kao i svi zaposleni roditelji, mijenjamo se ovisno o tome tko od nas trenutačno nije na probama i snimanjima. Tu su vrtić, škola, moj tata – deda-servis, Bog ga blagoslovio! On je u zadnje vrijeme najviše uskakao i klinci ga obožavaju jer ga motaju oko malog prsta. On u tome, što je najgore, gušta i sve naprave uglavnom suprotno od onoga što smo mi rekli da treba.

Pročitali ste skraćeni intervju – cijeli intervju potražite u prilogu Studio Jutarnjeg lista.

Linker
20. travanj 2024 09:44