Petar Jurica
GLORIA GLAM I LANCEL

Bojana Gregorić Vejzović: Ne pratim trendove, volim dobre torbe

Luksuz koji si možete priuštiti – slogan je dvomjesečnika GloriaGLAM, čiji je novi broj predstavljen u upravo takvom, luksuznom okruženju, na otvaranju trgovine vrhunskim torbama od najfinije kože francuske kuće Lancel.

– Kad su torbe u pitanju, ne pratim trendove već volim izdvojiti malo više novca za dobru torbu svevremenskog dizajna koja traje. Takva torba mora biti praktična i dovoljno velika da u nju potrpam vlažne i obične maramice, koje kao majka dvoje djece, moram uvijek imati sa sobom. Za večernje prigode ipak biram manje torbe u kojima nosim tek nekoliko nužnih sitnica – priznala je glumica Bojana Gregorić Vejzović koja luksuzom u svom životu – s obzirom na zahtjevan tempo posla i obiteljskog života – smatra upravo izlaske na društvena događanja.

Osim Bojane, Lancelove torbe razgledale su mnoge poznate dame – Marija Borić, Jelena Perčin, Petra Nižetić, Emilija Kokić, Jadranka Kosor, Iva Balaban, ali i gospoda poput modnog kritičara Nenada Korkuta i arhitekta Duje Kaliterne. Najviše pažnje privukao je ekskluzivan, kolekcionarski model torbice L de Lancel koja je izrađena u samo 25 primjeraka, a ovaj dostupan u zagrebačkoj trgovini nosi redni broj jedan.

U novoj GlorijiGLAM, čiju naslovnicu krasi Penelope Cruz, usput su se informirali o novim trendovima iz svijeta mode, ljepote, gastronomije i uređenja interijera, doznali koji su najpopularniji hrvatski frizerski saloni i kako do savršenih grudi bez skalpela te saznali što je novo u svijetu umjetnosti i zabave.

Linker
19. travanj 2024 15:01