BEŠĆUTNOST ILI LJUBAV?

Bobby Brown: Zašto sam pjevao kad je umrla Whitney

Onima koji glazbenika i producenta Bobbyja Browna (43) optužuju za tragičan kraj jedne od najtalentiranijih pjevačica u povijesti Whitney Houston , koja je 11. veljače ove godine pronađena mrtva u hotelskoj sobi na Beverly Hillsu, prozvani “umjetnik” redovito će dati nove dokaze da je do svoje bivše supruge malo držao.

Čovjek koji je poticao divinu ovisnot o narkoticima te je verbalno i fizički zlostavljao u braku od 1992. do 2007. godine kobne je noći 11. veljače ostao vjeran osnovnom pravilu šoubiznisa da se predstava mora nastaviti. Iako su mnogi smatrali da je takav postupak neukusan, Brown je nakon primitka tužne vijesti ipak održao zakazani koncert. U šou Ellen DeGeneres ove srijede potvrdio je, dapače, da nimalo ne žali zbog svoje odluke.

– Imao sam nastup u Mississippiju te sam primio telefonski poziv. Naravno da sam pokušao dobiti let, čak i iznajmiti avion. Što god je trebalo učiniti, ali bilo je nemoguće – objasnio je.

Pjevač nije dvojio što treba poduzeti.

– Zato sam znao da je najbolje što mogu učiniti i što bi i ona željela da nastavim pjevati. Znate, mi smo izvođači. Time se bavimo. I ona bi to htjela jer je to najbolje za mene – jasan je Brown, koji je te večeri ipak oštetio zapozorje prije nastupa te je isprva odbio otpjevati prvu pjesmu. No potom je izašao na pozornicu i uzviknuo “Volim te, Whitney!” te suznih očiju uputio poljubac prema nebu.

Na dan Whitneyjinog pogreba 18. veljače Bobby, koji s preminulom divom ima kćer Bobbi Kristinu (19), također je nastupio. Nakon što je napustio pogreb prije završetka održao je koncert u gradu Montvilleu u Connecticutu.

– Nedostajat će mi njen glas. Možemo ga čuti svaki dan no vidjeti je kako pjeva bilo je nevjerojatno – zaključio je Brown.

Linker
26. travanj 2024 13:21